Ο κ.Ανδρέας Κωνσταντούλιας θα ταξιδέψει στον γραφικό Οίτυλο Λακωνίας και θα διανυκτερεύσει για δύο νύχτες στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέτρα & Φως. Τις μετακινήσεις του θα τις πραγματοποιήσει με μία σύγχρονη Mercedes Benz A Class , με γεμάτο ρεζερβουάρ από την ΕΚΚΑ.

Η κα. Παναγιώτα Σκοταδή θα κάνει εκδρομή στο όμορφο Ξυλόκαστρο και το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Κυανή Ακτή.

Η κα. Χαρά Χυτήρη θα απολαύσει ένα γεύμα μαζί με την παρέα της στο εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο, ενώ ο κ. Χρήστος Μαφίλου θα γευτεί την Ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο CafeIfratti στην καρδιά της Κηφισιάς.

Οι κ. Ζωζώ Νασοπούλου και Σοφία Κουρογιάννη θα απολαύσουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο La rotisserie στην Κηφισιά ενώ η κα. Χριστοπούλου Μαίρη θα γευτεί την πολίτικη κουζίνα στο εστιατόριο Mutfak στην Γλυφάδα.

Η κα. Χριστίνα Ράπτη, η κα.Τέτα Καραγιάννη και η κα. Ράνια Μακρυγιάννη κέρδισαν από μία δωροεπιταγή για αγορές υποδημάτων από την εταιρία Koniaris shoes.

Αγορές οπτικών θα κάνουν ο κ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος και η κα. Κυριακή Σαρρή οι οποίοι κέρδισαν από μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου.

Την θεατρική παράσταση «η θυσία του Αβραάμ», το αριστούργημα του Βιτσέντζου Κορνάρου παρακολούθησαν την Κυριακή 07 Οκτωβρίου οι κ.Ειρήνη Ποθητού,Αντώνης Ζερβουδάκης, Παπαδημητρίου Γεώργιος , Γιώργος Ασημάκος, Νίνα Μαλανδράκη, Χρήστος Μακαπτζής, Σοφία Δασκαλάκη, Ουρανία Νομικού και Κασιμάτης Μπάμπης.

Ο κος. Χατζημανωλάκης Μιχάλης και η κα. Εμμανουέλα Παππά κερδίζουν την δωρεάν παρακολούθηση του σεμιναρίου με τίτλο Certified Front Desk Agent , από το Smart Braining Center.

Το best seller βιβλίο με τίτλο «Το δώρο του Θυμού» κέρδισε η κα. Βάσω Μυλωνοπούλου και ο κος.Τσαγκαλίδης Ιωάννης.