Η κυρία Χρυσοχού Αποστολία κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο MLS από την εκπομπή Νωρίς!

Ο κ. Γιάννης Γαλούνης και η κα. Λιάνα Γιαζιτζή θα απολαύσουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο , ένα δώρο από την εκπομπή Νωρίς!

Η κα. Γεωργία Τσιρογιάννη κερδίζει από την εκπομπή Κακά Κορίτσια ένα Χαλί από την εταιρία Βιοκαρπέτ!

Η κα. Καίτη Μύλη θα ταξιδέψει στον Οίτυλο Λακωνίας και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Πέτρα & Φως , ένα δώρο από τα Κακά Κορίτσια!

Ο κ. Νάτσης Κωνσταντίνος θα γευτεί την πολίτικη Κουζίνα στο εστιατόριο MUTFAK , η κα. Παναγιώτα Σκοταδή την μεξικάνικη κουζίνα του εστιατορίου PANCHO ενώ ο κ. Παναγιώτης Γρίβας θα απολαύσει ένα γεύμα στο ιταλικό εστιατόριο Ilfrati ! Tα 3 αυτά γεύματα τα προσέφερε η εκπομπή Κακές Παρέες!

Οι κ. Μόσχος Νίκος και Γιαννακόπουλος Αθανάσιος κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από τα οπτικά OCCHIO Παπαβασιλείου, από την εκπομπή Κακές Παρέες!

Ο κ. Νικολακάκος Δημήτριος θα επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Forest in media mores για ένα τριήμερο γεμάτο χαλάρωση στο καταπράσινο χωριό Βλαχοκερασιά! Το δώρο το προσέφερε η εκπομπή Κακές Παρέες!

Η κα.Γεωργία Τσιρογιάννη κερδίζει ένα χαλί από την εταιρία Βιοκαρπέτ από την εκπομπή Κακά Κορίτσια!

Η κα. Οικονόμου Μαρία κερδίζει από τα Κακά Κορίτσια μία δωροεπιταγή για αγορά υποδημάτων από την εταιρία Gianna Kazakou !

Η κα.Καίτη Μύλη κέρδισε ένα τριήμερο στον Οίτυλο Λακωνίας και το ξενοδοχείο Πέτρα και Φως ! Το δώρο το προσέφεραν τα Κακά Κορίτσια!

Ο κος. Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης και η κα. Άννα Ραυτοπούλου κέρδισαν από την εκπομπή Happy Hour από ένα σεμινάριο με θέμα Managing food and beverage operations αξίας 400 ευρώ !

To Famissi Eden στα Μετέωρα θα επισκεφτεί η κα. Ειρήνη Ρίζα για ένα τριήμερο ! Το δώρο της το προσφέρει η εκπομπή Ήτανε Δίκαιο και Έγινε Πράξη!

Στα Καλυψώ στούντιο στη Μάνη θα διαμείνει για 3 ημέρες ο κος. Τσιρώνης Χρήστος, ένα δώρο από την εκπομπή Πρωινή Πτήση!

Στο εστιατόριο Χρήστος στο Χαλάνδρι θα απολαύσει ένα γεύμα ο κ. Ρήγας Βλάχος ! Το δώρο του το προσφέρει η εκπομπή Fake News!

Στο εστιατόριο La Rotisserie στην Κηφισιά θα γευτούν την Γαλλική κουζίνα οι κ. Μαρία Τζώρτζη και Αντωνία Χάιδα από την εκπομπή RMG!

Οι κ. Τσατήρη Αντωνία, Μονδελού Ζαμπέτα, Βαγγελάτος Νίκος,Πουλάτος Παναγιώτης, Στεργίου Λάμπρος, Παναγιώτα Σκοταδή,Ευαγγελία Βουρβαχάκη,Γιαννακόπουλος Αθανάσιος, Σαραντόπουλος Γιώργος και Γιακουμάκη Αργυρώ κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση "Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη" στο κέντρο Ελληνικός Κόσμος! Τις προσκλήσεις τις προσέφερε η εκπομπή Radio Music Game!

Συντονιστείτε κάθε μέρα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και κερδίστε φανταστικά δώρα!