Παρελθόν και επίσηµα αναµένεται να αποτελέσει από το Epsilon ο Νίκος Ευαγγελάτος. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά το αµέσως επόµενο διάστηµα, τότε ο έµπειρος άνκορµαν θα αποχαιρετήσει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη την 6η Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Οπως είχε αποκαλύψει η στήλη, η πλευρά του καναλάρχη είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να µη δώσει εκ νέου τη σκυτάλη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου στον Νίκο Ευαγγελάτο, αντιπροτείνοντάς του µία πρωινή ενηµερωτική εκποµπή απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 και το δίδυµο Οικονόµου-Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πηγές, ο δηµοσιογράφος αρνήθηκε κατηγορηµατικά τη συγκεκριµένη προοπτική, επιλέγοντας τον δρόµο της εξόδου. Οπως λένε οι γνωρίζοντες, το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να συνδέεται µε τις επαφές που φέρεται να έχει κάνει τις προηγούµενες ηµέρες µε τον Φίλιππο Βρυώνη, ο οποίος τελικώς κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια. Εξάλλου, επικοινωνία µε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Epsilon για συνεργασία µε το υπό σύσταση κανάλι του είχε και η σύζυγος του Ν. Ευαγγελάτου, Τατιάνα Στεφανίδου (για την οποία, πάντως, έχει επιδείξει ενδιαφέρον και ο ΑΝΤ1).

Στο µεταξύ, την πρώτη του σύσκεψη µε την Αλκηστη Μαραγκουδάκη και στελέχη του ενηµερωτικού τοµέα είχε την Πέµπτη ο νέος επικεφαλής του τοµέα Ειδήσεων και Ενηµέρωσης του καναλιού, ∆ηµήτρης Μιχαλέλης. Οπως γίνεται αντιληπτό, αυτή η πρώτη συζήτηση είχε καθαρά αναγνωριστικό χαρακτήρα και αφορούσε τα όσα θα συµβούν κυρίως εντός του καλοκαιριού.

Οπως έχει γράψει το «Secret», ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,  από τις 9 Ιουλίου ξεκινά η Αµαλία Κάτζου στο καθηµερινό κεντρικό δελτίο για τη θερινή περίοδο, ενώ αναζητείται εκ των έσω το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια στιγµή, συνεχίζεται η αναζήτηση για τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια που θα διαδεχθεί τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κεντρικό δελτίο τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κρατήστε, πάντως, την πληροφορία ότι η Νίκη Λυµπεράκη του ΣΚΑΪ εξακολουθεί να έχει φανατικούς θαυµαστές στους κόλπους του καναλιού. Το µόνο βέβαιο, µέχρι νεωτέρας, είναι ότι η µετακόµιση στα νέα στούντιο της Παιανίας θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου.  

Πηγή: Secret