Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές διεργασίες για τη λήψη της τελικής απόφασης σχετικά µε το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει τα ηνία του ενηµερωτικού τοµέα στο Epsilon, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Oι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και ο Τζώνη Καληµέρης, που προστέθηκε εσχάτως στην εξίσωση αναλαµβάνοντας κεντρικό ρόλο, δεν έχουν σταµατήσει τις επαφές και µε άλλα στελέχη της τηλεοπτικής πιάτσας, ένα από τα οποία είναι και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ANT1, Γιάννης Μιχελάκης.

Μάλιστα, την εβδοµάδα που πέρασε υπήρξε συνάντηση του τελευταίου µε γνωστό δηµοσιογράφο του Οµίλου Σαββίδη, που όµως δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσµα. Κι ενώ συνεχίζουν να ακούγονται και άλλα ονόµατα τηλεοπτικών προσώπων για επιτελικούς ρόλους, η ανησυχία αρχίζει να κορυφώνεται σε δηµοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς του καναλιού, καθώς, το Epsilon ουσιαστικά συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς επικεφαλής στον ενηµερωτικό τοµέα και αυτό δηµιουργεί ακόµη µεγαλύτερα ερωτηµατικά σε όσους αναµένουν στο ακουστικό τους για το εάν βρίσκονται ή όχι στα σχέδια της νέας διοίκησης.

Επίσης, ακόµη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει µε τις καλοκαιρινές άδειες. Κρίσιµη λέγεται ότι θα είναι η τρέχουσα εβδοµάδα και για το µέλλον του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι, καθώς έχει ήδη γίνει γνωστό πως σταµατάει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το καλοκαίρι.

Το συµβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και µέχρι πριν από λίγες ηµέρες οι πληροφορίες δεν µιλούσαν για ανανέωσή του. Ωστόσο, η απάντηση στο ερώτηµα που αφορά τον γνωστό δηµοσιογράφο αλλά και τη σύζυγό του, Τατιάνα Στεφανίδου, αναµένεται να δοθεί άµεσα. ∆εδοµένο θεωρείται ότι η Αµαλία Κάτζου, η οποία παρουσιάζει µε επιτυχία το δελτίο του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται στην ίδια θέση και την επόµενη σεζόν, ενώ θα παρουσιάζει και την εβδοµαδιαία εκποµπή της, που ώς τώρα έχει πάει πολύ καλά.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού θα αναλάβει και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων από ∆ευτέρα µέχρι Παρασκευή, ενώ τα Σαββατοκύριακα τη θέση της θα πάρει γνωστός δηµοσιογράφος, που προέρχεται από το οικονοµικό ρεπορτάζ, χωρίς προϋπηρεσία σε παρουσίαση δελτίου, αλλά εκποµπών.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια να ενισχυθεί το «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη και µια από τις σκέψεις που προωθούνται είναι αρκετά από τα πρόσωπα τα οποία θα προστεθούν στο δυναµικό του τηλεοπτικού σταθµού Epsilon να συνεργαστούν και µε την εφηµερίδα του Πόντιου επιχειρηµατία, έτσι ώστε µε όσο το δυνατόν µικρότερο κόστος να υπάρχει µεγαλύτερο όφελος για τον όµιλο.  

Πηγή: Secret