Η εφημερίδα Documento, του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, θα διανέμεται εκτάκτως από αυτό το Σάββατο (λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος) και κάθε Κυριακή από το πρακτορείο διανομής ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

Πρόκειται για άλλη μια εφημερίδα που εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην εταιρία διανομής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης ήταν από τους πρώτους που είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο καταγραφής των πωλήσεων και για τα «καπέλα» που μπαίνουν στα δελτία κυκλοφοριών

Συγκεκριμένα είχε στείλει εξώδικο στην εταιρεία διανομής «Ευρώπη», το οποίο κοινοποίησε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, καταγγέλοντας ότι το πρακτορείο διανομής Τύπου ανακοινώνει προβλέψεις για την κυκλοφορία των κυριακάτικων εφημερίδων, αλλά όχι τις πραγματικές πωλήσεις, θέτοντας έτσι ουσιαστικό ζήτημα για την ελευθερία του Τύπου και τη διανομή της διαφημιστικής πίττας, η οποία βασίζεται σε εικονικά αποτελέσματα.

Το Documento επισήμανε τότε ότι το πρακτορείο «Ευρώπη», έχει παραδεχτεί την απόκλιση μεταξύ της πρόβλεψής του και του τελικού αποτελέσματος, η οποία έφθανε τα 8.500 φύλλα.

H ανακοίνωση του πρακτορείου «Άργος»:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Άργος Α.Ε., την κυριακάτικη εφημερίδα, «Documento».

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε Κυριακή, η «Εφημερίδα έρευνας και άποψης», θα βρίσκεται από το πανελλαδικό Δίκτυο Διανομής μας, «γρήγορα και παντού», σε όλα τα Σημεία Πώλησης Τύπου της χώρας.

Λόγω αργίας του Αγίου Πνεύματος, η Documento θα κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα, εκτάκτως αυτό το Σάββατο αντί Κυριακής.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της «Documento» για την εμπιστοσύνη τους στο Πρακτορείο Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε και ευχόμαστε, καλές πωλήσεις!