Το ότι οι σχέσεις του Πάνου Σκουρλέτη με τον Αλέξη Τσίπρα δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες του το γνωρίζαμε. Ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει κόντρα στη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα και στο περαιτέρω σφιχταγγάλιασμα με το Documento του Κώστα Βαξεβάνη το μάθαμε χθες.

Φάνηκε ξεκάθαρα χθες, όταν με δική του δήλωση-απάντηση σε δημοσίευμα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί «πολιτικά άστοχο να εστιάζουμε αποκλειστικά στην εφημερίδα Documento», όπως επισήμανε ο ίδιος, αναφερόμενος στην ερώτηση του Χρήστου Γιαννούλη για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μάλιστα αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της δήλωσής του ότι παρόλο που η πρότασή του να συμπεριληφθούν και άλλα ΜΜΕ στην ερώτηση και όχι μόνο η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, στο τελικό κείμενο δεν συμπεριελήφθησαν. «Η πρότασή μου έγινε αποδεκτή από το προεδρείο της Κ.Ο. ωστόσο στο τελικό κείμενο της Ερώτησης δεν συμπεριελήφθη κανένα άλλο Μέσο. Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικώς, παρόλο ότι επέμενα μέχρι τελευταία στιγμή, εγώ και άλλοι σύντροφοι δεν βάλαμε την υπογραφή μας» ανέφερε με νόημα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.