Δεν φτάνουν ο σκεπτικισµός και η απογοήτευση που υπάρχουν στο δελτίο ειδήσεων του Open µε τα πολύ χαµηλά νούµερα τηλεθέασης και την ανύπαρκτη παρεµβατικότητα, δυσαρέσκεια υπάρχει και µε την πρωινή εκποµπή του καναλιού.

Η αποχώρηση του Μανώλη Αναγνωστάκη δεν ήταν η πρώτη και ενδεχοµένως να µην είναι η τελευταία. Πριν από τον Αναγνωστάκη είχε αποχωρήσει ο ∆ηµήτρης Καµπουράκης και πριν από τον Κρητικό δηµοσιογράφο ο Ακης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, όπως επίσης νωρίτερα και η Φαίη Μαυραγάνη, που πήγε στον ΑΝΤ1.

Αν, τώρα, η Φαίη Μαυραγάνη κλείσει συµφωνία µε τον ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται το κανάλι του Αµαρουσίου να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος προσωρινά παρουσιάζει την πρωινή εκποµπή µε τον Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος παράλληλα είναι αρχισυντάκτης του µεσηµεριανού δελτίου ειδήσεων!

Και ενώ οι άλλοι σταθµοί δροµολογούν τους αντικαταστάτες για τις καλοκαιρινές εκποµπές, στο Open αυτό δεν συµβαίνει, έως τώρα τουλάχιστον, καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα συµβεί µετά τις ευρωεκλογές και τις εξελίξεις που θα δροµολογηθούν στο κανάλι σε ανώτερο επίπεδο.

Δείτε επίσης: Η Κυριακή των ευρωεκλογών κρίνει το μέλλον του Open - Ζητούμενο η διψήφια τηλεθέαση

 

Ο Νίκος Κοκλώνης και η ρήτρα στο Open

Στο συγκεκριµένο µέτωπο, όπως έγραψε πριν από λίγο καιρό η στήλη, φαίνεται να επιστρέφει το σενάριο περί παραχώρησης ποσοστού µετοχών του καναλιού από την πλευρά Σαββίδη.

Αλλωστε, πέραν των όποιων πιθανοτήτων συγκεντρώνει το ενδεχόµενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από άλλα επιχειρηµατικά σχήµατα, δεν θα πρέπει να λησµονείται και η ρήτρα που υφίσταται σε ό,τι αφορά την είσοδο του Νίκου Κοκλώνη και στο µετοχικό σχήµα (µετά την ανάληψη των ηνίων του ψυχαγωγικού προγράµµατος), η οποία µπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγµή και χωρίς χρονικούς περιορισµούς.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 27/4/2024