Τη Μαρίνα Σάττι υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαµπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο χθεσινό «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Αφού λίγο νωρίτερα είχε κλειστεί στο ασανσέρ, διερωτώµενη αν θα έβγαινε στον αέρα στις 16.00, όπως είχε προγραµµατιστεί, µίλησε για την προετοιµασία της σχετικά µε τη Eurovision που ξεκινά οσονούπω στο Μάλµε. Ωστόσο σε µία έµµεση αναφορά στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της η Σάττι «λύγισε» στον «αέρα» της ΕΡΤ, ξεσπώντας σε κλάµατα.

«Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: “Mην το µάθουν αυτό”. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή µου… Και αυτό που δεν ήθελα να το µάθουν, το έµαθαν».

«∆εν σε ρωτήσαµε τίποτα για αυτό», της είπε o Θανάσης, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφηµιστικά ώστε η τραγουδίστρια να αποφορτιστεί.

«Επειδή αυτά πλέον συµβαίνουν µπροστά στον κόσµο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα ότι το µόνο που µπορώ να κάνω είναι να είµαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω µπροστά µε αυτό», δήλωσε η Μαρίνα πριν από το διαφηµιστικό διάλειµµα.

Δείτε επίσης: Eurovision: Αυτή είναι η σκηνή του φετινού διαγωνισμού - Δείτε το βίντεο

 

Τι είπε η Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»

Στη συνέχεια αναφερόµενη στο «Ζάρι» δήλωσε: «Η προσπάθεια είναι οµαδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι από πίσω, τα πράγµατα γίνονται τόσο γρήγορα, έχω προσθέσει διάφορα στην καθηµερινότητά µου. Σιγά σιγά µπήκα στη φάση της δηµοσιότητας». Όσο για το ότι έχει επικριθεί;

«Καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους. Έχουµε πάρει κάποια ρίσκα, σίγουρα δεν πατάει σε τόσο γνώριµους µουσικούς δρόµους. Η µαµά µου µού είπε: “Ξαφνιάστηκα λίγο”. Για µένα επιτυχία είναι ότι επικοινωνεί κάποια πράγµατα. Τώρα που µου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω πως αυτό ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε” δεν το είπα ποτέ! Σιγά µην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς µου τέθηκε µια ερώτηση και περιφραστικά εξήγησα πως αυτές οι εικόνες είναι αληθινές. ∆εν θέλω όµως να φανεί η Ελλάδα πιο άσχηµη ούτε περισσότερο “κάτι” από αυτό που είναι. Όµως, µε τις εικόνες που έχω καταγράψει µε τα µάτια µου και την ψυχή µου µεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι από όσα δείξαµε στο κλιπ κάτι δεν είναι αληθινό», κατέληξε.

Όχι µε ύφος απολογούµενης - αν είχατε απορία.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 26/4/2024