Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2024 στον αέρα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι «Ζάρι» και το μουσικό βίντεο που «έντυσε» το τραγούδι που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι.

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας διαγωνίζεται στον Β' Ημιτελικό στις 9 Μαΐου 2024 διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι οι φετινοί σχολιαστές για τη δημόσια τηλεόραση και τις τρεις βραδιές της Eurovision 2024.

Λίγα λεπτά πριν από τις 23:00 χθες, Πέμπτη βράδυ, η ΕΡΤ παρουσίασε το το μουσικό βίντεο, το οποίο θύμιζε αρκετά ταξιδιωτικό, αφού η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα μικρό ταξίδι με την κάμερα στο κέντρο της Αθήνας και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)


Αμέσως μετά την προβολή του μουσικού βίντεο, οι Έλληνες τηλεθεατές έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια στα social media, με το Twitter φυσικά να πρωταγωνιστεί με τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού.

Αρκετοί κατάφεραν να αντιληφθούν τα έθνικ στοιχεία αλλά και τη μουσική ταυτότητα της Μαρίνας Σάττι, ωστόσο κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν, είτε με το τραγούδι είτε με το γρήγορο μουσικό βίντεο.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στο Twitter: