Ο Γιώργος Λιανός παραλίγο να έχει ατύχημα στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου 2024.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τους παίκτες, με μια ιδιαίτερη είσοδο από την παραγωγή. Λίγο πριν πάρει τη θέση του, άναψαν φωτιές για εφέ και ο Γιώργος Λιανός λίγο έλειψε να κάψει τα φρύδια του.

Μερικά δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, ξέσπασε σε γέλια και είπε στους παίκτες του ριάλιτι: «Έκαψα τα φρύδια μου, έχω φρύδια;».


Δείτε το βίντεο



Οι παίκτες το διασκέδασαν αρκετά με τις ερωτήσεις με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 7-2 και να τρώνε λαχταριστά ρολάκια κανέλλας.




Εμάς τις γυναίκες μας συμφέρει να χάσουμε

Όσοι οι παίκτες των δύο ομάδων προετοιμάζονταν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας η Χρύσα Χατζηγεωργίου θέλησε να μοιραστεί την στρατηγική που συμφέρει να ακολουθήσουν λίγο πριν την Ένωση. «Σαν ομάδα, για το γυναικείο καθαρά κομμάτι, πιστεύω ότι μας συμφέρει να χάσουμε. Διότι έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι, είτε η μία ομάδα είτε η άλλη ομάδα, θα το πάνε ξανά σε γυναικείο αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον άμα χάσουν οι Κόκκινοι θα το πάνε σίγουρα σε γυναικείο και οι Μπλε θα ακολουθήσουν.

Αν χάσουν οι Κόκκινοι και τις δυο ασυλίες, θα κλειδωθεί το φύλο οπότε οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποια γυναίκα. Αντικειμενικά, από θέμα στρατηγικής, μας συμφέρει να χάσουμε ή να κερδίσουμε όλες τις ασυλίες. Εγώ προφανώς δεν θα μπω στον στίβο μάχης με κανένα σκεπτικό να χάσουμε σήμερα, Καλώς ή κακώς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Άμα είναι να ψηφιστούμε, θα ψηφιστούμε και άμα είναι να αποχωρήσουμε, θα αποχωρήσουμε» κατέληξε η 20χρονη φοιτήτρια και παίκτρια της Μπλε ομάδας του Survivor.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: