Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οικογενειακά ενώ θα πάει διακοπές σε βουνό που έχει χρόνια να πάει και μετά στο χωριό του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο

Στη συνέχεια μίλησε για το Survivor αλλά και για το «I am a celebrity get me out of here».

«Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του ‘’celebrity’’. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να ζήσω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο survivor, την μικρή μου κόρη». αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και τραγουδιστής μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει κάνει πολλά πράγματα για εκείνον.

«Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σιγουρά όμως» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου

Αναφερόμενος στις ημέρες των γιορτών, είπε πως ήταν μόνος και δεν θέλει να τις θυμάμαι.

«Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: