Προς τα τέλη Απριλίου, ίσως και στις 21 του μήνα, στοχεύει να βγάλει στον αέρα το νέο ριάλιτι για καινούργια πρόσωπα της τηλεόρασης ο Νίκος Κοκλώνης στο Open.

Αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος τίτλος για το ριάλιτι είναι «TV Queens» και, όπως προκύπτει από αυτόν, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.

Μάλιστα, σε αυτό το νέο πρότζεκτ στόχος είναι να έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας τους όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το συμβόλαιο του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τριμερές (Barking Well, Alpha), θα πρέπει να δοθεί άδεια και από το κανάλι.

 

Το «TV Queens» και η Ιωάννα Μαλέσκου

Κοντά στην επιστροφή της στην τηλεόραση φαίνεται ότι βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Με την πρώτη σωστή συνθήκη θα επιστρέψω», είχε δηλώσει πρόσφατα η παρουσιάστρια και όλα δείχνουν πως αυτή η στιγμή ήρθε.

Για τον ρόλο λοιπόν της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προκρίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι συζητήσεις προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.

Η κριτική επιτροπή του «TV Queens»

Όσο για την κριτική επιτροπή του «TV Queens», εξετάζονται πολλά πρόσωπα - κυρίως γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις έχουν κάνει μέχρι στιγμής η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Γκαγκάκη, καθώς και η Μαίρη Συνατσάκη, αλλά η λίστα των υπό εξέταση κριτικών σίγουρα παραμένει για την ώρα ανοιχτή.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών με στόχο να βγει στον «αέρα» μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame Story».

Για το «TV Queens», που θα περιλαμβάνει και εγκλεισμό, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star, των οποίων η ανακαίνιση έχει ήδη ξεκινήσει.

 

*Δημοσιεύθηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ την 1/4/2024