Η Ναταλία Γερμανού έδωσε χθες κανονικά το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μετά την προχθεσινή της αδιαθεσία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η παρουσιάστρια έφυγε λίγο πριν από το τέλος του «Καλύτερα δε γίνεται» από το πλατό της εκπομπής και κατευθύνθηκε στο καμαρίνι της, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Η παρουσιάστρια, που έβαλε θερμόμετρο on air και διαπίστωσε ότι έχει κάποια δέκατα, αποχώρησε προκειμένου να μπορέσει να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Η επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή 

Επιστρέφοντας λοιπόν χθες στην εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές που της έστειλαν.

«Δόξα τω Θεώ πέρασαν όλα. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές. Να είστε όλοι καλά, η θετική σας ενέργεια έπιασε, και είναι όλα πολύ καλύτερα σήμερα, δόξα τω Θεώ», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει το “Secret Song” με τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Τα γυρίσματα της Ναταλίας Γερμανού για το «Secret Song»

Για αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένα τα πρώτα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Secret Song». Η μουσική εκπομπή σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη θα έχει έξι επεισόδια και θα βγει στον αέρα το επόμενο φθινόπωρο στον Alpha. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους θα είναι οι Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος και Γιάννης Σμαραγδής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ την 1/4/2024