Πολλά τα απρόοπτα στον φετινό κύκλο του «Just the Two of Us», με το μουσικό σόου του Alpha να μετρά μέχρι στιγμής τρεις αποχωρήσεις: της Άντζελας Δημητρίου που αποχώρησε λόγω του θανάτου της μητέρας της, του Γιάννη Ξανθόπουλου που βρέθηκε εκτός λόγω της εμπλοκής του σε θανατηφόρο τροχαίο και τώρα και του Δημήτρη Κόκοτα που δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η παραγωγή έχει προσεγγίσει διάφορα πρόσωπα τώρα για να καλυφθούν οι κενές θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρούση έχει γίνει σε ένα πολύ γνωστό ζευγάρι τραγουδιστών της showbiz και δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Λιβάνη και Ανδρομάχη. Όχι φυσικά για να διαγωνιστούν μαζί αλλά για να αναλάβουν θέσεις coaches.

Ακούγονται επίσης τα ονόματα των Χρίστου Αντωνιάδη και Μαριάντας Πιερίδη, που έχουμε δει στο μουσικό πρόγραμμα και στο παρελθόν.

Τέλος, αρκετά κοντά στη συμμετοχή του -ίσως τον δούμε και σήμερα το βράδυ στο πλευρό της Δώρας Παντέλη, άρα αντικαταστάτης του Ξανθόπουλου- είναι ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος επίσης στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο σόου ως παρτενέρ της Κατερίνας Ζαρίφη.