«Είμαι μια χαρά. Η Φαίη Σκορδά είναι μεγάλο συμβόλαιο και πλεονέκτημα για κάθε σταθμό. Είναι σοβαρή αυτή η απόφαση που θα λάβει και δεν θέλω να την πρήζω. Ας μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον η ίδια, όποτε το θελήσει», δήλωσε o Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Όπως είπε μάλιστα διασκεδάζει την εκπομπή και αυτό οφείλεται κυρίως στην Φαίη Σκορδά.

«Δεν με ενοχλεί που είναι αιχμηρός αλλά δεν χρειάζεται αν συμφωνούμε σε όλα. Έχει δίκιο που λέει πως δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι παρουσιαστές δημοσιογράφοι. Σε εκπομπές που θέλουν δημοσιογραφική ματιά είναι απαραίτητο για εμένα να είσαι δημοσιογράφος. Η Μαρία Μπακοδήμου μου αρέσει πολύ, είναι πλήρης. Μακάρι να δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του GNTM», συνέχισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά μίλησε και ο Άγγελος Βουράκης.

«Περνάμε πολύ ωραία. Η Φαίη μας φροντίζει. Είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας που δεν κάνει παιχνίδια. Τιμάει όλες τις συνεργασίες της στο ακέραιο. Εύχομαι η ίδια να είναι καλά στα προσωπικά και επαγγελματικά της και είμαστε και οι υπόλοιποι».