Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης με αφορμή το νομοσχέδια για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε σήμερα Τετάρτη 21/02/2024 η Φαίη Σκορδά, μαζί με την παρέα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Fay’s Time».

Δείτε ακόμη - Νίκος Αναδιώτης: "Θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα, άλλο συμφωνώ άλλο δέχομαι" (Βίντεο)


Η δήλωση του Νίκου Αναδιώτη:

«Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία. Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε, επισημαίνοντας: «Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης - Ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης κατά του Νίκου Αναδιώτη: "Τον βρήκα πολύ φάουλ, δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια" (Βίντεο)


Όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις

«Ποιον ενδιαφέρει εάν συμφωνήσει ο γονιός με την επιλογή του παιδιού του; Είναι όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι γονείς θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή

«Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία να μην αισθάνονται άσχημα», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Ίσωςς ενδιαφέρει - Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: "Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος" (Βίντεο)


Ακούμε παιδιά να λένε: Ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου

«Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται "με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη". Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης», είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: