Ο κύκλος της βίας φαίνεται να µην τελειώνει ποτέ, στον «Έρωτα φυγά» µε τα κρυµµένα µυστικά να διαδέχονται το ένα το άλλο και την αγωνία να κορυφώνεται.

Στα τέλη Απριλίου, στο 110ο επεισόδιο, η δραµατική σειρά εποχής, η οποία µετακόµισε από το Open στον ΑΝΤ1, όλα δείχνουν ότι θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς µέχρι στιγµής δεν έχει δοθεί έγκριση για τρίτο κύκλο.


Έρχεται το τέλος του «Έρωτα φυγά»

Όσο για το τέλος της σειράς, θα βρει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα ξανά µαζί, κι αυτή τη φορά αγαπηµένους κι ευτυχισµένους. Την ευτυχία θα βρει και η Ευγενία στο πλευρό του Φάνη, που την έχει ερωτευτεί.

Και οι δύο έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν και κοιτάζουν µπροστά το κοινό τους µέλλον. Ο Στέφανος φυσικά θα συνεχίσει τη ζωή του µαζί µε τη Μαργέτα, τον µεγάλο έρωτα της ζωής του. Η Γεωργία είναι µαζί µε τον Στρατή και περιµένουν το µωράκι τους και ο Νικόλας µαζί µε τη Ρηνιώ.

Ο Μιχάλης επίσης δεν είναι διατεθειµένος να αφήσει την αγαπηµένη του στη φυλακή και οργανώνει ένα σχέδιο προκειµένου η Νάντια να αποδράσει. Οι δυο τους καταφέρνουν να το σκάσουν και ζουν τον έρωτά τους κυνηγηµένοι.

Η κόρη του η Άννα πλέον δεν σκέφτεται τον Νικόλα και το σκάει κι εκείνη µε τον Θύµιο, τον άντρα που προστατεύει τη Μαργέτα. Η Χαρά ζει µαζί µε τον Μίλτο και η Ελπίδα τα έχει βρει µε τον εαυτό της, ενώ ο Κοντογιάννης δολοφονείται.

Ο γάµος του Νικόλα και της Ρηνιώς πραγµατοποιείται στο Κιάρι, κι εκεί η Μαργέτα θα κάνει την πολυαναµενόµενη εµφάνισή της. ∆υστυχώς όµως οι παρακρατικοί έχουν έρθει να πάρουν την εκδίκησή τους.

Εκείνη τη στιγµή σκάει µια βόµβα. Με την έκρηξη ολοκληρώνεται και η σειρά, µε ένα ερωτηµατικό να πλανάται για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι. Εάν και εφόσον υπάρξει κάποια στιγµή στο µέλλον τρίτος κύκλος, θα δοθεί και η απάντηση.

Έρωτας φυγάς: Η σειρά που µετακόµισε από το Open στον ΑΝΤ1 αποχαιρετά το κοινό της με ένα φινάλε - βόµβα