Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» με αφορμή τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» η οποία επιστρέφει αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε ακόμη - 'Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'': H θρυλική σειρά των ’00s που επιστρέφει σε μορφή ταινίας με πρωταγωνίστρια- έκπληξη - 150.000€ θα κόστιζε το επεισόδιο

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πριν από 25 χρόνια έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσω της τηελεοπτικής σειράς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι, αυτή τη φορά μέσα σε νέο καστ.

Τιμής ένεκεν θα ήθελα να κάνω ένα guest

«Δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση. Τιμής ένεκεν θα ήθελα να κάνω ένα guest, θα είχε πλάκα. Ο δικός μου ο ρόλος τότε ήταν ως μαθητής, ούτε καν για φοιτητή δεν με παίρνει, οπότε… Υπάρχουν πολλά παιδιά που ξεκινάνε τώρα, οπότε καλό θα ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο νέο παιδί», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Είναι πολλοί και διάφοροι λόγοι που διακόπηκε η σειρά

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά διακόπηκε στα πρώτα επεισόδια: «Είναι πολλοί και διάφοροι λόγοι που έχουν διαρρεύσει γενικά. Ήξερα διάφορες πληροφορίες για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και θα ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακή και πολύ αστεία», εξήγησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Ήταν αυτή η σειρά να μην ολοκληρωθεί

Για τις φήμες που ήθελαν τις πρωταγωνίστριες να έχουν τσακωθεί: «Δεν έχει να κάνει με το γυναικείο φύλο, έτσι ήταν αυτή η σειρά να μην ολοκληρωθεί», κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: