Οι υπεύθυνοι του Mega είχαν επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στον στόχο να δούμε τη συνέχεια του «Maestro» στο β' μισό της σεζόν που διανύουμε.


Μετά το Πάσχα αναμένεται να δούμε το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής. Εκτός από την άφιξη στο καστ της σειράς του αγαπημένου Νίκου Ψαρρά τον οποίο θα δούμε σε ρόλο εισαγγελέα, πρόκειται να δούμε άλλη μία προσθήκη ηθοποιού ο οποίος αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην ενδιαφέρουσα ιστορία.

1-maestro-mega-b-kyklos-1

Πρόκειται για τον Κώστα Μπερικόπουλο ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνόμο ο οποίος θα φτάσει στο νησί μετά την εξαφάνιση του Χαράλαμπου και θα αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

1-maestro-mega-b-kyklos-4

Στο καστ προστίθεται επίσης και η Λένα Παπαληγούρα. Να θυμίσουμε ότι στον νέο κύκλο θα δούμε τον Ορέστη να βλέπει τη ζωή του να αλλάζει. Πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Β' κύκλου θα δούμε και το πώς εξελίσσεται η εν λόγω εγκυμοσύνη.

1-maestro-mega-b-kyklos-8

Συγχρόνως, πρόκειται να δούμε να ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, καθώς το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία των Παξών.


1-maestro-mega-b-kyklos-3