Η ενέργειά τους είναι εκρηκτική, το ταλέντο τους πηγαίο και τα τραγούδια τους σταθερά γίνονται επιτυχίες. Και απόψε σκοπεύουν να µας παρασύρουν στους ρυθµούς τους, σε ένα µεγάλο τηλεοπτικό πάρτι. Απόψε στις 22.10, στο «Σπίτι µε το Mega», η Ρούλα Κοροµηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Οι δύο πασίγνωστοι ερµηνευτές, ο καθένας µε τη δική του επιτυχηµένη πορεία στην ελληνική µουσική, έρχονται στο πλατό, και µε τη ζωντάνια και το µπρίο τους ξεσηκώνουν τους καλεσµένους, απογειώνουν τη διάθεση και µας εύχονται να τους συνοδέψουµε και εµείς, από το σπίτι µας, µε χορό και µε τραγούδι. ∆ύο αγαπηµένοι καλλιτέχνες που, ως γνωστόν, έχουν καταπληκτική «χηµεία» επί σκηνής, παντρεύουν την ποπ µε το λαϊκό τραγούδι, και το αποτέλεσµα είναι µοναδικό.

Σπίτι με το Mega  | Με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη | Σάββατο 16/3, 22:10 (trailer)


Ο Γιώργος Τσαλίκης βάζει φωτιά στη σκηνή µε τον ρυθµό και την αεικίνητη σκηνική του παρουσία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης µάς ταξιδεύει µε την ερωτική φωνή του. Τόσο στις σόλο ερµηνείες τους όσο και στα ντουέτα-έκπληξη, οι δύο τραγουδιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν τη διάθεση. Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου θα ακούσουµε τις πολυτραγουδισµένες επιτυχίες «∆υναµίτης», «∆εν υπάρχουν αντίο στον δρόµο µας», «Αδυναµία µου», «Μόνο τα µάτια σου», «Γιατί αστέρι µου», «Οι Κυριακές», «Χαµός θα γίνει», «Με χαλάει» κ.ά. ∆ίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες.

Η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωµένος ερµηνεύουν διαχρονικά και πολύ αγαπηµένα τραγούδια. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης µάς εκπλήσσει όταν εµφανίζεται στη σκηνή µε την άρπα του. Special guest, η Μαριώ, η τραγουδίστρια µε τη σπουδαία πορεία στο ρεµπέτικο τραγούδι. Στη βραδιά συµµετέχουν ο Βασίλης Οικονόµου και η Χρύσα Μπανδέλη. Λαµπεροί καλεσµένοι συµπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν. Ποιοι είναι αυτοί; Πρόσωπα από ολόκληρο το φάσµα της showbiz: η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Λάκης Γαβαλάς, η Χριστίνα Παππά, η Κάτια Ταραµπάνκο, η Γωγώ Καλύβα, η Έλσα Τόλη, η Αναστασία Τσιλιµπίου και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.