Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ο καθένας με τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA» με τη ζωντάνια και το κέφι που τους χαρακτηρίζει, σε μια ξεσηκωτική βραδιά.

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με αναμφισβήτητη χημεία «παντρεύουν» την ποπ με το λαϊκό τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ο Γιώργος Τσαλίκης βάζει φωτιά στην σκηνή με τον ρυθμό και την αεικίνητη σκηνική του παρουσία.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς ταξιδεύει με την ερωτική φωνή του. Τόσο στις solo ερμηνείες τους, όσο και στα ντουέτα – έκπληξη, οι δύο τραγουδιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν τη διάθεση.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου θα ακούσουμε τις πολυτραγουδισμένες επιτυχίες: «Δυναμίτης», «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», «Αδυναμία μου», «Μόνο τα μάτια σου», «Γιατί αστέρι μου», «Οι Κυριακές», «Χαμός θα γίνει», «Με χαλάει», κ.ά.

1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-1


Δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες. Η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμηνεύουν διαχρονικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια.

Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης μάς εκπλήσσει όταν εμφανίζεται στην σκηνή με την άρπα του. Special guest, η Μαριώ, η τραγουδίστρια με τη σπουδαία πορεία στο ρεμπέτικο τραγούδι. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη.

1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-3
1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-2


Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν: Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Έλσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, κ.ά.

1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-5a
1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-4a


Στα highlights της εκπομπής, η Ρούλα Κορομηλά ανεβαίνει στην σκηνή και μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο ερμηνεύουν την ερωτική μπαλάντα «Άγγελέ μου, τύραννέ μου».


Μια βραδιά με παλμό, μουσική και ατελείωτο χορό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 22:10.


1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-7


Όσα κατέγραψε το «Πάμε Δανάη» στα παρασκήνια

«Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία εκπομπή που αγαπάω πάρα πολύ και που μας έκανε τόσο ωραία παρέα στην καραντίνα. Δεν μπορώ να τον παντρευτώ τον Χρήστο γιατί είμαι παντρεμένος, άλλα σαν νόμιμη επαγγελματική σχέση νομίζω ότι θα κρατήσει πολύ καιρό ακόμα. Είναι πολύ ωραία τηλεοπτική συγκυρία για έμενα», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δήλωσε: «Πολύ όμορφη παρέα, πραγματικά περνάμε φανταστικά με τον Γιώργο Τσαλίκη και με εκλεκτούς καλεσμένους».

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία και πιστεύω ότι θα περάσουν πολύ καλά όλοι όσοι θα δουν την εκπομπή αυτή. Χάρηκα γιατί είχαμε πάρα πολλή νεολαία, η οποία συμμετείχε μαζί μας. Αγαπούν το ρεμπέτικο, το Θέλουν και το βλέπω έμπρακτα», αποκάλυψε η Μαριώ.

1-tsalikis-menidiatis-spiti-me-to-mega-video-6a


Η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε πως, «είναι μία πάρα πολύ όμορφη ιδέα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάλεσαν στην παρέα τους».

Καλεσμένος στο show είναι και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Με τον πάτερα του Μενιδιάτη ήταν φίλος ο πατέρας μου. Πήγαινα και τον άκουγα και τώρα ακούω τον γιο. Με τον Τσαλίκη έχουμε κάνει πολλά «σε, σε, σε. Παρόλο που είναι ανταγωνιστικό στο κανάλι μας το θέμα αυτό, δεν μπορούσα να αρνηθώ να έρθω και να διασκεδάσω μαζί τους», υπογράμμισε ο σχεδιαστής μόδας.

Η Χριστίνα Παππά με την σειρά της σημείωσε πως, «αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, είναι η αληθινή σταρ της ελληνικής τηλεόρασης».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: