Ήταν κάτι που οι φανατικοί της σειράς ήθελαν να δουν. Για να µάθουν λεπτοµέρειες, σπόιλερ από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Η Άντζελα Γκερέκου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μάρω Κοντού, αλλά και η Λυδία Κονιόρδου µίλησαν για τη συνέχεια στη «Γη της ελιάς». Η κάµερα της εκποµπής «Ελένη» του Mega βρέθηκε στα γυρίσµατα της δηµοφιλούς σειράς και αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος, που υποδύεται τον Τζον, µίλησε για την εµπειρία του.

«Θα δούµε αν θα πει το “ναι” η Αθηνά στον Τζον», είπε αρχικά ο πρώην δήµαρχος Στυλίδας και εξήγησε: «Φαίνεται ότι είναι άνθρωπος που πατάει γερά τα πόδια του στη γη και διεκδικεί τον έρωτά του. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζοµαι µε τη Μάρω Κοντού, την Άντζελα Γκερέκου, αλλά και τη Λυδία Κονιόρδου. Είναι µεγάλα τα µεγέθη και ό,τι αφορά την προσωπικότητα, το ταλέντο και το star quality».

Στη συνέχεια η Άντζελα Γκερέκου πήρε τον λόγο. «∆εν ξέρουµε τι θα γίνει, θα δούµε. Θα δούµε την εξέλιξη της Αθηνάς µε τον Τζον. Βρίσκει στο πρόσωπό του τη διάθεσή της να δηµιουργήσει µια σχέση πάντως. Βέβαια, η Αθηνά δεν κάνει τίποτα αν δεν το µοιραστεί µε τη µητέρα της», είπε, για να απευθυνθεί στη βετεράνο της υποκριτικής Μάρω Κοντού, που υποδύεται τη µητέρα της στο σίριαλ, λέγοντας: «Είναι µαγεία να δουλεύεις µε την κυρία Κοντού, µε όλη την ιστορία που κουβαλάει». Η Μάρω Κοντού στη συνέχεια ανέφερε: «∆εν ξέρω αν θα βρει ανταπόκριση η πρόταση του Τζον στην Αθηνά».

Μιλώντας για τον εαυτό της, είπε: «Η νεανικότητα είναι στο DNA µου. Είναι θέµα εγκεφάλου. ∆εν νιώθω µοναξιά, µου αρέσει η µοναχικότητα, περνάω πολύ καλά µε τον εαυτό µου. Κέφι για ζωή έχω, δεν ασχολούµαι µε το παρελθόν, το βλέµµα µου είναι τώρα και µε το ένα πόδι στο αύριο». Τέλος, η Λυδία Κονιόρδου είπε: «Η Μαργαρίτα έχει δίπλα της µια όµορφη γυναίκα που είναι κρίµα να είναι µόνη της και χαίρεται γνήσια, από την καρδιά της, για αυτή. Συγκινούµαι συνειδητοποιώντας ότι παίζω µε τη Μάρω Κοντού. Αισθάνοµαι τιµή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkycx3zrmn5)

*Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή