Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες να συζητούν όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Στην μπλε ομάδα ήδη έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα με κάποιους παίκτες να στρέφονται κατά του πιο δυνατού τους παίκτη, του Τζέιμς Καφετζή.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μιλώντας στην κάμερα χαρακτηρίζει πονηρό τον Τζέιμς Καφετζή καθώς όπως αποκάλυψε ήρθε με οργανωμένο σχέδιο, έχοντας μάλιστα βρει κα συγγενή παίκτη πριν μπει στο παιχνίδι.

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει διαβάσει πολύ τους παίκτες του Survivor

«Έφυγα με τραυματισμό και πήγαινα για MVP και μόλις γύρισα τα μαχαίρια φύγαν έτσι. Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι έφερε και κάποια νέα. Είναι πανέξυπνος και κοιτάει όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα. Ερχόμενος εδώ έχει διαβάσει πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν. Ήταν τυχαίο που έκανε παρέα με τον Φάνη; Ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη έκανε παρέα πήρε την εύνοιά του…», είπε αρχικά στην κάμερα ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czaycaluwiex)

«Είχε παρατηρήσει δύο άτομα από την ομάδα να μην είναι κοντά με τους άλλους, τη Δώρα και την Άιρα. Πριν μπει στο παιχνίδι έψαξε να βρει τον άνδρα της Δώρας, να του στείλει μήνυμα και να του πει, «θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα; ο Τζέιμς ο Καφετζής. Όχι ότι ο Τζέιμς ο Καφετζής ήξερε ότι η Δώρα έχει ένα κοινό έξω που την αγαπάει. Είναι μόνη της έτσι και πάρω αυτή με το μέρος μου έχω και μια ψήφο παραπάνω. Και επειδή και η Δώρα είναι φανατική Survivor παίκτρια και τους γλείφει όλους από πάνω μέχρι κάτω λέει εδώ είμαστε. Και επειδή ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του», είπε στο τέλος.