Διπλό το έπαθλο απόψε 21/02/2024 στο Survivor 2024, καθώς οι παίκτες θα παίξουν για την επικοινωνία αλλά και το φαγητό τους.

Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν στη μάχη όμως τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο δεν θα μείνουν ασχολίαστα.

Δείτε ακόμη - Survivor 2024: Ο Αλέξης Παππάς, ο Νίκος Γκάνος και ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Βίντεο)


Ο Σταμάτης Ταλαδιανός νιώθει προδομένος που οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν και δεν έδωσαν την ψήφο τους στον Τζέιμς Καφετζής και δεν διστάζει να το πει.

Στα αριστερά μου είχα τον Ιούδα

«Χθες στο συμβούλιο, ένιωσα λες και βρισκόμουν στον Μυστικό Δείπνο και στα αριστερά μου είχα τον Ιούδα. Παπ - παπ, τα μαχαίρια πέφτανε έτσι», ανέφερε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην προσωπική του συνέντευξη.

Απόψε το βράδυ, ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Ποιος θα είναι αυτός; Θυμίζουμε ότι χθες έγινε ανατροπή στην ψηφοφορία και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις διάσημοι και ένας Μαχητής. (Αλέξης Παππάς, ο Νίκος Γκάνος και ο Σταμάτης Ταλαδιανός). 


Βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με πιστεύει

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δεν με πιστεύει», δήλωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: