Τη Μαρία Φραγκάκη, η οποία τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «breakfast@star» και η Σοφία Μανουσακίδου.

Η Μαρία Φραγκάκη έκανε το δικό της σχόλιο για τις «κίτρινες» εκπομπές, ενώ απάντησε και στην πρόσφατη δήλωση της  Ιωάννα Μαλέσκου που είπε ότι η τηλεοπτική ζώνη στην οποία βρισκόταν η εκπομπής της, είναι «καταραμένη».


Οι δηλώσεις της Μαρίας Φραγκάκη

«Έχει γίνει μόδα το κίτρινο, φοριέται φέτος. Σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, δε νομίζω ότι υπάρχει, ελαφρύ ή σκληρό gossip. Υπάρχει όμως το όριο, η ευγένεια, ο τρόπος που θα πεις κάτι, υπάρχει η αγένεια, τα σχόλια, οι επιθέσεις χωρίς λόγο πολλές φορές. Και γιατί να είναι κίτρινο; Μπορεί να είναι και μαύρο, το οποίο πολλές φορές πηγάζει και από την ψυχή από ορισμένους

Δεδομένου του ότι οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, το πως θα θέσεις αυτό που θέλεις να πεις έχει να κάνει με τον χαρακτήρα των ανθρώπων που στελεχώνουν μια εκπομπή. Αν ο άλλος είναι “κίτρινος”, εκ των πραγμάτων θα είναι κίτρινος μετά. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στο κίτρινο και το μαύρο, τότε καλύτερα να είσαι κίτρινος παρά μαύρος.

Χρειάζεται όριο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεφύγει αρκετές φορές τα όρια. Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πιο κίτρινο σχολιασμό… και με δόσεις μαύρου» είπε η Μαρία Φραγκάκη.

«Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι – γενικά μιλάω – να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη» απάντησε η Μαρία Φραγκάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το να κάνουν οι δημοσιογράφοι επίμονες ερωτήσεις είναι δουλειά τους. Το θέμα είναι ότι απαντάς εκεί που θέλεις και αν θέλεις» σχολίασε τέλος η δημοσιογράφος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4oj8yjvzjl)