Η Δανάη Μπάρκα, μίλησε στην εκπομπή "I Love ΣουΚού" για διάφορα θέματα, όπως ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

“Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου φαίνεται όπως όλες”, ανέφερε αρχικά. “Κάθε στιγμή, κάθε συνθήκη και συγκυρία έχει τα όμορφά του, τα άσχημά του, τα δύσκολά του. Εμείς προσπαθούμε λίγο, όπως θα έχετε αντιληφθεί, να είμαστε στον κόσμο μας. Είμαστε καλά στον δικό μας κόσμο και προσπαθούμε να τον συνδυάσουμε με το κοινό και κάπως στη μέση να περνάμε όμορφα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης. “Δεν νομίζω ότι γίνεται να μην τα παρακολουθώ. Είμαι όμως, από τους ανθρώπους που προσπαθώ να μη με επηρεάζουν ούτε στα πολύ καλά, ούτε στα πολύ χαμηλά. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να υποστηρίζω και να υπερασπίζομαι την ομάδα μου, τα όνειρά μας και να παλεύω να είναι χαρούμενο το κανάλι», εξήγησε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz78akyle9xd)

Πρόσθεσε επίσης: «Με αγχώνει το να μην είναι χαρούμενοι οι γύρω μου σε σχέση με αυτό που μου έχει ανατεθεί. Δεν μπορώ να αποκαλύψω αν έχουν αρχίσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Αυτό θα το απαντήσει το κανάλι. Δεν με ενοχλούν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ποιος επιβεβαιώνεται και ποιος όχι».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια, δήλωσε: «Αν δω γραμμένο κάτι που ξεπερνά τα όρια, θα πάρω την αρχισυντάκτριά μου τηλέφωνο να τη ρωτήσω. Δημοσιογράφο δεν έχω πάρει, με έχουν πάρει όμως και έχω απαντήσει ό,τι μπορούσα να απαντήσω. Σπάνια απαντάω σε αρνητικά σχόλια, υπάρχουν περιπτώσεις που έχω απαντήσει, γιατί ένιωθα ότι θίγονται πολλοί άνθρωποι, όχι μόνο εγώ, και είπα να το πάρω πάνω μου».