Είναι πρόσωπα πολυσυζητηµένα, βρίσκονται στην επικαιρότητα και πρωταγωνιστούν στα τηλεοπτικά πλατό. Φαίνεται, µάλιστα, ότι πήραν το ταλέντο των γονιών τους, ορισµένα από αυτά ακόµα και των πασίγνωστων παππούδων τους, και ακολούθησαν τη µεγάλη τους αγάπη για την υποκριτική. Το «S» παρουσιάζει τα παιδιά διάσηµων ηθοποιών που κάνουν θραύση στην TV.

tzeni_kazakou

Τζένη Καζάκου

Εκανε δυναµική εκκίνηση στο Mega, στη νέα σειρά «Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που «τρέλανε» τα µηχανάκια της AGB. Η Τζένη Καζάκου, εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου, δεν θα µπορούσε να µην ακολουθήσει τα βήµατα των γονιών και των παππούδων της. «Εγώ µεγάλωσα µέσα σε αυτόν τον χώρο. Πάντα µε µάγευε, αλλά δεν το ονειρευόµουν από µικρή», σηµείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία, όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία»... «Οταν άρχισα να ψάχνω µε τι θα ασχοληθώ, δεν µου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, µετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία», είχε πει στην εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, συµπληρώνοντας πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε».
afroditi_Liantou

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου, η τηλεοπτική Μυρτάλη, που τη βλέπουµε καθηµερινά στο σίριαλ του Mega «Γη της ελιάς», έκανε φέτος το πρωταγωνιστικό της ντεµπούτο και θεωρείται -όχι άδικα- η αποκάλυψη της σεζόν. H 22χρονη ηθοποιός, η οποία είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, φαίνεται πως δεν γινόταν να ξεφύγει από το καλλιτεχνικό της DNA. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1999, σε µια εποχή που η µητέρα της πρωταγωνιστούσε στο άκρως επιτυχηµένο σίριαλ του Mega «∆ύο ξένοι». Μπορεί οι γονείς της να χώρισαν όταν η Αφροδίτη ήταν µόλις 2 ετών, ωστόσο κράτησαν άριστες σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει µέσα από τις πρώτες της δουλειές, οι οποίες σχετίζονται κυρίως µε το τραγούδι. Για την Αφροδίτη, η «Γη της ελιάς» δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εµφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συµµετάσχει σε παλαιότερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, και ειδικότερα στο «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε η µητέρα της. Πιο συγκεκριµένα, η Λιάντου, χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριµένο ρόλο, είχε εµφανιστεί σε µία σκηνή τραγουδώντας ένα τραγούδι. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο σκηνοθέτης είχε καταλάβει από τότε την ικανότητά της στην υποκριτική.
giorgow_papageorgiou

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, εκτός από ωραίος άντρας, είναι και ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Από τον περασµένο Αύγουστο είναι παντρεµένος µε τη ∆ανάη Μιχαλάκη, ενώ πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα». Ο Γ. Παπαγεωργίου είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και µουσικός. Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος της Φιλαρέτης Κοµνηνού. Σπούδασε µάρκετινγκ, ενώ παράλληλα πέρασε στο Εθνικό Θέατρο. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιού ήταν στο θέατρο, στην παράσταση «Κατσαρίδα». Η πρώτη του συµµετοχή σε σειρά στην τηλεόραση ήταν το 2000 σε ένα επεισόδιο της αστυνοµικής σειράς «Κόκκινος κύκλος», όπου υποδύθηκε έναν αστυνοµικό. Τον Ιανουάριο του 2019 συµµετείχε στη σειρά «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ1, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου πρωταγωνίστησε στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha.

danai_mparka

Δαναή Μπάρκα

Η ∆ανάη Μπάρκα είναι κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και λατρεύει να κάνει φάρσες στη µητέρα της. Η ηθοποιός µεγάλωσε επίσης στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που συγκατοικεί ακόµα µε τη µητέρα της. Η ∆ανάη είναι πλέον παρουσιάστρια, καθώς ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Mega, και τα πηγαίνει περίφηµα.
danai_mihalaki

Δανάη Μιχαλάκη

Η αγγελική της µορφή ήταν αυτή που µας έπεισε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αγριες µέλισσες» ότι η «∆ρόσω», κατά κόσµον ∆ανάη Μιχαλάκη, είναι η πιο αθώα -κι όµορφη- από τις τρεις αδελφές Σταµίρη. Υπάρχουν όµως αρκετά πράγµατα που µπορεί να µη γνωρίζετε για τη γνωστή ηθοποιό. H ∆ανάη Μιχαλάκη είναι 28 ετών και γεννήθηκε στη Σύρο στις 7 Αυγούστου 1992. Ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Η καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της (Γιώργος Μιχαλάκης, επίσης ηθοποιός) είναι από την Κρήτη. Η µητέρα της είναι από το Λιντς της Αγγλίας και είναι δασκάλα µπαλέτου. Εχει παρακολουθήσει µαθήµατα χορού για τέσσερις µήνες στο Μπάρι της Ιταλίας και συγκεκριµένα κλακέτες. Επίσης, έχει εργαστεί ως σερβιτόρα και ως πωλήτρια ρολογιών και κοσµηµάτων. Είναι παντρεµένη µε τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 21 Μαΐου 2022