Στο Dragons’ Den της Παρασκευής 16/02/2024 βρέθηκαν ο Μάριος και ο Χρήστος Παπαδημητρίου προκειμένου να παρουσιάσουν την ιδιαίτερη τους ιδέα στους επενδυτές. Με το πάθος τους και την πίστη για το όνειρο τους, οι δυο νεαροί διαγωνιζόμενοι εξήγησαν τι ακριβώς ήθελαν από του dragons έχοντας στήσει μπασκέτες απέναντι του.

Αν μπει το καλάθι έχετε προσφορά

Και ενώ όλοι είχαν εκφράσει την απροθυμία ως προς την επένδυση στην ιδέα τους, ο Χάρης Βαφειάς τόλμησε να κάνει τη διαφορά στο Dragons’ Den. Έτσι, ο πλοιοκτήτης πήρε ανά χείρας την μπάλα μπάσκετ και τόνισε με σαφήνεια τα εξής στον Μάριο και τον Χρήστο. «Λοιπόν, αν το βάλω (σ.σ. το καλάθι), έχετε προσφορά. Αν δεν το βάλω, δεν έχετε. Έτοιμοι; Η προσφορά, εάν γίνει, θα είναι Maria’s style. Ξέρετε τι σημαίνει Maria’s style; Έχετε δει τον Κόναν τον βάρβαρο, το έργο; Αυτό».

Τάδε έφη Χάρης Βαφειάς και έβαλε, από μεγάλη ομολογουμένως απόσταση, το καλάθι ενθουσιάζοντας του δυο διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιχειρηματικότητας.

1-dragonss-den-1a

Να κάνει ο Αντετοκούνμπο το πρώτο διαφημιστικό

«60.000 ευρώ για το 25% με την προϋπόθεση ότι μιλάμε στον Αντετοκούνμπο, τον πληρώνουμε δηλαδή, όχι δωρεάν, να κάνει το πρώτο διαφημιστικό για το προϊόν. Αν δεχθεί ο άνθρωπος το κάνουμε. Είστε μέσα;» ρώτησε στη συνέχεια ο Χάρης Βαφειάς για να απαντήσουν, σχεδόν αμέσως, ο Μάριος και ο Χρήστος και να κλείσει η συμφωνία.

1-dragonss-den-2

Στη συνέχεια, όταν τα δυο παιδιά συνάντησαν τον παρουσιαστή του Dragons’ Den, Σάκη Τανιμανίδη δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε κλάματα. «Πολύ κόπος. Άξιζε, πιστεύω και δεν έχουν δει ακόμα τίποτα!. Πίστεψα στον αδελφό μου, έζησα πολλά μαζί του και είδα την πίστη του σε αυτό. Είδα τον κόπο και τον αγώνα του. Θα μπει παντού το προϊόν» δήλωσε ο Μάριος για τον αδελφό του.