Ο παρουσιαστής και η influencer λατρεύουν τα ταξίδια και σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να κάνουν μια απόδραση, είτε οι δυο τους είτε με τις κόρες τους.

Ο προορισμός που επέλεξαν αυτή τη φορά είναι το Λονδίνο και την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την πρώτη μέρα τους στο Λονδίνο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προτίμησαν να την περάσουν ρομαντικά και έτσι απόλαυσαν μια βόλτα με βάρκα στον ποταμό, Τάμεση.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. και όπως είδαμε, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, παρά τον κακό καιρό που είχαν εκεί.

Την δεύτερη ημέρα, το αγαπημένο ζευγάρι περιηγήθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα συναντήθηκε και με την αδελφή της, Ελίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα εκεί.

Το απόγευμα της Κυριακής 05/11/2023 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα μικρό άλμπουμ φωτογραφιών από το ταξίδι με τον σύζυγό της και όπως βλέπουμε το ζευγάρι το απόλαυσε πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-_Christina-Bomba-London-1
1-_Christina-Bomba-London-2
1-_Christina-Bomba-London-3
1-_Christina-Bomba-London-4
1-_Christina-Bomba-London-5
1-_Christina-Bomba-London-6
1-_Christina-Bomba-London-7
1-_Christina-Bomba-London-8
1-_Christina-Bomba-London-9