Τα Παιδικά Χωριά SOS, αλλά και η Ελένη Πετρουλάκη και ο Κώστας Κρομμύδας φιλοξενούνται σε μία διαφορετική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο λόγος για τις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, που αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου μας μεταφέρουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η «εθνική γυμνάστρια» της Ελλάδας και ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράζονται τα γονεϊκά τους συναισθήματα με την ηθοποιό-οικοδέσποινα της εκπομπής.

Τι θα δούμε στην εκπομπή

Αρχικά στην έναρξη, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, θα δούμε τη Θεωνά με δύο γυναίκες που της εξηγούν τους λόγους που αποφάσισαν να γίνουν «μαμάδες SOS».

Μιλώντας για την επιθυμία τους να δώσουν αγάπη και αγκαλιά στα παιδιά που έχουν ανάγκη, μοιράζονται κοινές εμπειρίες και αναμνήσεις τους, όμορφες στιγμές, αλλά και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη ΜΚΟ.

Οι ανήλικοι πρωταγωνιστές, από την πλευρά τους, απαντούν σε ερωτήματα όπως πώς είναι να μεγαλώνει ένα παιδί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Γιώργος συγκεκριμένα ξεδιπλώνει τη ζωή του μέσα στο Χωριό από τότε που ήταν παιδάκι έως σήμερα που σπουδάζει.



Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Κώστας Κρομμύδας

Και μετά έχουμε τους celebrities καλεσμένους της Τζένης, η οποία θεωρεί πως η μητρότητα είναι το Νο1 για εκείνη και δεν διστάζει να εξομολογείται -και όχι σπάνια- πόσο ερωτευμένη παραμένει με τον σύζυγό της, δημοφιλή τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη.

Στην Ελένη Πετρουλάκη λοιπόν: Η αγαπημένη Κρητικοπούλα επικεντρώνεται στις κόρες της και πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η μεγάλη πήγε στην Αμερική. Εστιάζεται και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν έφηβες, ενώ αποκαλύπτει μυστικά για τέλειο κορμί, κάνοντας γυμναστική και με την οικοδέσποινα της εκπομπής.

Όσο για τον Κώστα Κρομμύδα, έρχεται στη στήλη «Μπαμπά μίλα» και μιλάει με περίσσια τρυφερότητα για την «ανάσα» του, την κόρη του, για τη συγγραφή βιβλίων, που αγαπάει, όσο και για την ηθοποιία, ενώ αποκαλύπτει ότι η κόρη του δεν διαβάζει τα συγγραφικά του πονήματα, εξηγώντας την αιτία.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/2/2024