«Επί ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν υποκλίνονταν στο μεγαλείο του Αλέξη Τσίπρα συλλαμβάνονταν», γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Επί ημερών σας πηγαίνατε δημοσιογράφους με χειροπέδες στο Αυτόφωρο», είπε ο πρωθυπουργός παραπέμποντας στο περιστατικό της σύλληψης του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, και του αείμνηστου διευθυντικού στελέχους του ομίλου, Παναγιώτη Τζένου, τον Ιανουάριο του 2017.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκδότης του ομίλου Παραπολιτικά media, για τη σύλληψή τους τότε υπήρξε ωμή παρέμβαση εν ενέργεια υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου με στόχο την εξόντωση του ομίλου.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουρτάκης στην ανάρτησή του δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία από την ημέρα εκείνη, διερωτώμενος αν αυτοί που επικαλούνται σήμερα το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του Τύπου, χαίρονταν γι' αυτή την ντροπιαστική για τη Δημοκρατία εικόνα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

Επί ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν υποκλίνονταν στο μεγαλείο του Αλέξη Τσίπρα συλλαμβάνονταν.

Οι τότε κυβερνώντες είχαν ξεχάσει το κράτος δικαίου και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου. Μάλιστα, για να συλληφθούμε με τον συγχωρεμένο τον Τζένο, υπήρξε ωμή παρέμβαση εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα για να συλληφθούμε. Είναι οι ίδιοι που σήμερα κόπτονται για τα «ελεύθερα» media και όλα τα υπόλοιπα. Τα θυμήθηκα με αφορμή τη σημερινή αναφορά του πρωθυπουργού.

ΥΓ. 1:Αν για κάτι πρέπει να εγκαλέσει κανείς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι ότι έδωσε άφεση αμαρτιών σε όσους παρανόμησαν. Σ' αυτούς που παραβίασαν τον νόμο. Στους υπουργούς που παρενέβησαν το καθήκον.



ΥΓ. 2: Όταν το καθεστώς των Τσιπροκαμμένων αποφάσισε να μας φορέσει χειροπέδες, στόχευε στην ολοκληρωτική εξόντωσή μας.



ΥΓ. 3: Αυτοί που σήμερα επικαλούνται το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου, χαίρονταν γι' αυτή την ντροπιαστική για τη Δημοκρατία εικόνα. #Μητσοτάκη #τσιπρας #Κασσελακης