Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Σπύρος Σούλης για την επάνοδό του στο «γυαλί» και δη ύστερα από δεκαετή αποχή.

Ο γνωστός interior designer έχει ξεκινήσει επαφές με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση εκπομπής στο γνώριμο ύφος του που ουσιαστικά λάνσαρε στην ελληνική τηλεόραση. Δηλαδή ανακαινίσεις σπιτιών.

Υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει με τον ΑΝΤ1, αλλά φαίνεται πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την επαναφορά του στην TV.

Για πότε αναμένεται; Για την ερχόμενη πια τηλεοπτική σεζόν, καθώς η συγκεκριμένη εκπομπή χρειάζεται μεγάλο χρόνο προετοιμασίας προκειμένου ο ίδιος να επανασυστηθεί ουσιαστικά στους τηλεθεατές και το προϊόν του να βγει στον αέρα.

Η τελευταία εκπομπή με το ίδιο concept στην οποία κρατούσε το πηδάλιο ήταν με τον τίτλο «Με το δεξί» - που βλέπαμε και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Στον ελεύθερο ΑΝΤ1 οι "Ψυχοκόρες"

Τι κάνει σήμερα ο Σπύρος Σούλης;

Όσο για το πού βρίσκεται αυτή τη δεκαετία; Διατηρεί έναν καταπληκτικό ιστότοπο για τους λάτρεις της διακόσμησης και του ντιζάιν, στο πλαίσιο του οποίου προβάλλει και σπίτια διασημοτήτων. Μολονότι δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία, ουσιαστικά έχει στήσει ένα online περιοδικό, στο οποίο δίνει τις συμβουλές του τόσο για «λίφτινγκ» οικιών όσο και για χρήσιμες κατασκευές («DIY», «κάνε το μόνος σου» δηλαδή).

Το γεγονός όμως ότι παρουσιάζει και βίλες celebs -μεταξύ άλλων ανακαλύπτουμε ονομάτων όπως για παράδειγμα της Νταϊάν Κίτον στην Τοσκάνη, του Ραλφ Λόρεν στη Νέα Υόρκη ή την πριγκιπική έπαυλη όπου παντρεύτηκε και μένει μόνιμα η Κλόντια Σίφερ- έχει καταστήσει τον ιστότοπό του καλή πηγή και για… αντιγραφείς.

Ο ίδιος δεν δίνει σημασία ποιοι τον κοπιάρουν και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του. Όπως κιόλας διαπιστώνουμε, ο ιστότοπός του έχει και πολιτιστικές αποχρώσεις: προτείνει προορισμούς, εκθέσεις, μπαίνει και «σκανάρει» μουσεία… Ενώ δίνει tips για τα παιδιά και τη ζωή τους με τους γονείς τους εντός και εκτός οικίας. Πολυτεχνίτης, με άλλα λόγια, ο Σούλης. Και ουχί… ερημοσπίτης.

Και με μεταπτυχιακό (Advanced Architecture and Interior Design).




*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 13/2/2024