Την απάντησή της για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την ίδια και τα σχέδιά της για την επόµενη σεζόν αποφάσισε να δώσει η Φαίη Σκορδά µέσα από την εκποµπή της χθες.

Και ήταν σίγουρα µια απόφαση που θα έχει «διαβαστεί» µε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από άµεσα ενδιαφερόµενους και µη.

Αφορµή υπήρξε το σχόλιο του Λάµπρου Κωνσταντάρα για όσα είχαν ακούσει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Star πέρυσι, πριν ανανεώσουν τη συνεργασία τους µε το κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

«Πολλές φορές βγαίνουν πράγµατα, είτε από την πλευρά των παρουσιαστών είτε από την πλευρά των καναλιών, για κάποιους σκοπούς. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα, γιατί -δεν ξέρω- µπορεί να θέλουν να ρίξουν την τιµή κάποιου ή κάποιος να ανεβάσει την τιµή. Κάποιος για να εκβιάσει µία κατάσταση. Αυτό δεν είναι περσινό και γίνεται πάντα. Υπάρχει και µία κατηγορία ανθρώπων η οποία δεν µιλάει και κάποια κανάλια που δεν µιλάνε, και ξαφνικά βλέπεις ένα δελτίο Τύπου. Αλλά και τα δελτία Τύπου σε ένα κανάλι γι’ αυτό υπάρχουν, για να δηµιουργούν ένα κλίµα. Εξαρτάται από το DNA ενός καναλιού, για να φτάνει σε ένα σηµείο άλφα ή όχι», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, για να συνεχίσει:

«Και εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Έφυγα χωρίς να έχω δουλειά», δήλωσε η δηµοφιλής παρουσιάστρια και τόνισε για τον Σκάι:

«Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είµαστε, και είµαστε 100% µέχρι το τέλος της σεζόν, και µπορεί να είµαστε και µετά. ∆εν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είµαστε εδώ».

 

Τι λένε οι πληροφορίες για την Φαίη Σκορδά

Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, όλα είναι ρευστά όσον αφορά το τηλεοπτικό µέλλον της δηµοφιλούς παρουσιάστριας.

Το µόνο δεδοµένο πάνω στο τραπέζι αυτή τη στιγµή είναι πως το συµβόλαιό της µε την τηλεόραση του Σκάι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι αποφάσεις ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έχουν ληφθεί πριν από το τυπικό τέλος της τηλεοπτικής περιόδου, για να διατηρηθεί το σασπένς. Να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Και να µη θεωρούµε τίποτα δεδοµένο.

Ραντεβού τον Σεπτέµβρη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 21/3/2024