"Πάγωσαν" οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας στο MasterChef λόγω ενός απροόπτου που συνέβη κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας.

Την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι του reality μαγειρικής ετοίμαζαν τα γεύματα για τους αστέγους του δήμου Αθηναίων, η κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας έπεσε στο πάτωμα. «Πήγαιναν όλα τέλεια, όλα ρολόι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είχε βάλει κόπο η Βιβή. Η σάλτσα ήταν σχεδόν έτοιμη για την μπλεντάρουμε και να τη ρίξουμε στα κεμπάπ για να τα βάλουμε στον φούρνο», περιγράφει ο Χρήστος, ο ο οποίος έριξε την κατσαρόλα καθώς κουνούσε το τηγάνι.

MasterChef: Στο πάτωμα η σάλτσα του Χρήστου - H αντίδραση της αρχηγού

Η αρχηγός της ομάδας Χριστίνα του ζήτησε να συνεχίσει και να μην επηρεαστεί απ’ ό,τι έγινε. «Ο αγαπημένος μου ο Χρηστάρας, που μπήκε σήμερα με πολλή ενέργεια όταν έμαθε για τον σκοπό, μου έδωσε να δοκιμάσω μπιφτέκι, πορώθηκε και μου λέει: όλα τέλεια. Και μόλις λέει «όλα τέλεια», κάνει ένα έτσι και ρίχνει όλη τη σάλτσα της ντομάτας κάτω. Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα τι πρέπει να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσω», είπε η παίκτρια του MasterChef.


MasterChef 2024 | Ατύχημα για τους μπορντό - Έπεσε όλη η κατσαρόλα στο πάτωμα!