Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το σενάριο αναδοµήσεων στο πρόγραµµα του ΣΚΑΪ, µε φόντο την πιθανή συµµετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Βλέπετε, σε αυτή την περίπτωση οι αποφάσεις για την αντικατάσταση του πολύπειρου δηµοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα πρέπει να έχουν ληφθεί εντός των επόµενων ηµερών, µε τη διοίκηση του καναλιού και τον επικεφαλής του ενηµερωτικού τοµέα, Βασίλη Παπαδρόσο, να εξετάζουν όλα τα σενάρια.



Το επικρατέστερο σενάριο

Το πλέον επικρατέστερο εξ αυτών αφορά τη µετακίνηση του Ακη Παυλόπουλου από το καθηµερινό πρόγραµµα στο Σαββατοκύριακο, γεγονός που µοιραία θα σηµατοδοτήσει την έναρξη της διαδικασίας για την αντικατάστασή του.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ακουστεί ήδη το όνοµα της Νατάσας Γιάµαλη, προκειµένου να βρεθεί στο πλευρό του Δηµήτρη Οικονόµου, ωστόσο το όνοµα της δηµοσιογράφου του Kontra ακούγεται και γι’ αλλού.

Ο λόγος για την πρόταση που φαίνεται να έχει κατατεθεί από τη Χαριλάου Τρικούπη στον Χρήστο Κούτρα, προκειµένου ο ένας εκ των δύο «Αταίριαστων» να τοποθετηθεί στην ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ ενόψει της κάλπης του Ιουνίου, οπότε -αν ο ίδιος θελήσει να κάνει το µεγάλο βήµα- θα προκύψει άλλο ένα σηµαντικό κενό.

Στη σχετική εξίσωση θα πρέπει να προστεθεί και η εναλλακτική που επεξεργάζονται στο Νέο Φάληρο ενόψει της νέας σεζόν και η οποία έχει να κάνει µε την αντικατάσταση της εκποµπής της Φαίης Σκορδά από ακόµα ένα ενηµερωτικό προϊόν, το οποίο θα πλαισιώσει το «Σήµερα» και τους «Αταίριαστους».

Ως εκ τούτου, αν προχωρήσει το πλάνο αυτό, είναι σαφές πως θα αναζητηθούν τόσο τα πρόσωπα που θα ηγηθούν της παρουσίασης όσο και το σύνολο της οµάδας µπροστά και πίσω από τις κάµερες.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 27/1/2024