Διπλή απώλεια είχε αυτή την εβδομάδα η ομάδα των Διάσημων στο «Survivor».

Αρχικά ο Χρήστος Βολικάκης επανέλαβε τρεις φορές στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό, ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εξήγησε πως τον κατέβαλε το αρνητικό προς το πρόσωπό του κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο «μέτωπο» των Διάσημων. «Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρωταθλητής ποδηλασίας.

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Δάντη επειδή γελούσαν με τη σύντροφό του

Η αποχώρηση της Κρίστης Καθαργιά μετά την ήττα της

Στη συνέχεια, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου για να οδηγηθούν μαζί με τους Μαχητές στη δοκιμασία αποχώρησης.

Και κάπως έτσι, η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των Όλγας Πηλιάκη, Κρίστης Καθαργιά, Δώρας Νικολή και Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Η Όλγα κέρδισε πρώτη την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες ο κύβος ερρίφθη και η αποχώρηση κρίθηκε: η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με συνέπεια να πρέπει να αποχωρήσει από το «Survivor».

Από την πλευρά του, το κορίτσι του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έμοιαζε απαρηγόρητη για αυτή την εξέλιξη κλαίγοντας στην αγκαλιά της πρώην -πλέον- συμπαίκτριάς της.

«Είμαι χαρούμενη για το δώρο που έλαβα, θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση», ανέφερε στη συνέχεια η Καθαργιά κι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου.

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: Tο Twitter αποθέωσε τον Χρήστο Βολικάκη μετά τις αποκαλύψεις για Παππά και Ασημίνα


Tip:

Για τα χρήματα που πήραν οι δύο παίκτες στο «Survivor», τόσο η Κρίστη Καθαργιά όσο και ο Χρήστος Βολικάκης θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό 12.000 ευρώ! (Δεν είναι κι άσχημα…)


Εxtra tip:


Τα ποσοστά τηλεθέασης του επεισοδίου του «Survivor» κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρόγραμμα σημείωσε 17,2% στο σύνολο του κοινού και 16,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 26/1/2024