Η μονομαχία αποχώρησης δεν τράβηξε σχεδόν καθόλου το ενδιαφέρον του κοινού, αφού η «βόμβα» του Χρήστου Βολικάκη για τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν αποχωρήσει οικειοθελώς εξήγησε πολλές συμπεριφορές.


Τη μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση θα έβλεπε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024 στο Survivor κι ενώ όλοι νόμιζαν πως αυτό θα ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του επεισοδίου, ο Χρήστος Βολικάκης -ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας από την ομάδα των Διασήμων- τους διέψευσε πανηγυρικά.

Ο συγκεκριμένος παίκτης εδώ και τρεις βδομάδες που βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ριάλιτι επιβίωσης, θα έλεγε κανείς πως ήταν «άφαντος», αφού πέρα από τα αγωνίσματα, δεν τον βλέπαμε ούτε να εκφράζει την άποψή του για διάφορα τεκταινόμενα ούτε να κοντράρεται με κάποιον άλλο παίκτη, προσφέροντας στο κομμάτι του ριάλιτι που απαιτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ξαφνικά όμως στο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας -που γίνεται πριν από τη μονομαχία των υποψηφίων- θέλησε να πει κάποια πράγματα στον Γιώργο Λιανό και τους παίκτες των δύο ομάδων που ήταν παραταγμένοι εκείνη τη στιγμή στον στίβο μάχης.

Οι αποκαλύψεις για Παππά - Ασημίνα και η οικειοθελής αποχώρηση

Ο Χρήστος Βολικάκης, λοιπόν, στην ουσία «ξεμπρόστιασε» τον Αλέξη Παππά για τη συμπεριφορά του όχι μόνο απέναντι στον Σωτήρη Λαμάι -τον καινούργιο παίκτη της Μπλε ομάδας- αλλά και απέναντι σε εκείνον, λέγοντας πως ουσιαστικά όσα λέει μπροστά από τις κάμερες είναι ένας ρόλος και πως όσον αφορά τον παίκτη των Μπλε είχε πει στην ομάδα του πως θα προσπαθήσει να τον κάνει να φανεί στο κοινό «μισογύνης» και «τραμπούκος», όπως και είδαμε να κάνει στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων αυτής της εβδομάδας.


Παράλληλα, ο παίκτης των Διασήμων ανέφερε πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να λέει «αφήστε την να εκτεθεί», αναφερόμενη στον περιβόητο πανηγυρισμό της -φαινομενικά- φίλης της Κατερίνας Δαλάκα που έλεγε πως οι Μαχητές «πήραν πολύ αέρα». Ουσιαστικά ο Χρήστος Βολικάκης ήθελε να δείξει πως στην ομάδα των Διασήμων, ειδικά οι παίκτες που έχουν συμμετάσχει ξανά, τα κάνουν όλα για τις κάμερες και ούτε φιλίες πραγματικές υπάρχουν ούτε όμως και οι κόντρες που δημιουργούνται είναι έτσι όπως φαίνονται.

Αφού έριξε, λοιπόν, τη «βόμβα» του ο Χρήστος Βολικάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τους συμπαίκτες του στην ίδια καλύβα ύστερα απ' όλα αυτά.


Από την άλλη πλευρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δέχτηκε τίποτε απ' όσα είπε ο συμπαίκτης της, βάζοντας ακόμη και τα κλάματα, αφού, όπως είπε, δεν θέλει πάλι να τη «δείχνουν με το δάχτυλο» -χωρίς να φταίει σύμφωνα με εκείνη-, όπως είχε γίνει πέρυσι με την αποβολή της λόγω παραβίασης των κανόνων.


Οι χρήστες του Τwitter/X αποθέωσαν τον Βολικάκη

Όσοι πάντως παρακολουθούν το Survivor αποθέωσαν τον Χρήστο Βολικάκη για όσα είπε, αφού η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον τρόπο καταλάβαμε και περισσότερα για κάποιες συμπεριφορές. Στον φετινό κύκλο του ριάλιτι και στα επεισόδια που προβάλλονται, πολλές διαμάχες δεν έχουν προβληθεί κι έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που απορεί το κοινό για ποιο λόγο ψηφίζεται ένας παίκτης.

Από την άλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την αλαζονική συμπεριφορά της έως τώρα στον φετινό κύκλο και ο Αλέξης Παππάς με όσα είχε κάνει στο Survivor 2021 που συμμετείχε, δεν μπορούσαν παρά να κάνουν το κοινό να πιστέψει τα λεγόμενα του Ολυμπιονίκη, ακόμα κι αν δεν είδαμε τα όσα είπε να προβάλλονται.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter που ακολουθούν:

1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-9
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-10
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-1
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-2
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-3
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-4
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-5
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-6
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-7
1-survivor-2024-apoxwrish-xrhstoy-twitter-sxolia-8