Στόχος ιντερνετικής απάτης με δήθεν σκεύασμα αδυνατίσματος έγινε η Σία Κοσιώνη. Οι απατεώνες που την έβαλαν στο στόχαστρο, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ για να κερδίσουν χρήματα.

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για διαδικτυακή διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά της για ένα σκεύασμα αδυνατίσματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Να μην τα αγοράσει και κυρίως να μην τα καταναλώσει κανείς».

H ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη


«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Ενημερώθηκα για μια διαδικτυακή διαφήμιση ενός δήθεν σκευάσματος αδυνατίσματος «W-loss», η οποία όχι μόνο χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα μου, αλλά και τη φωνή μου -ναι, εκεί έχει φτάσει η τεχνολογία- για να παραπλανήσει. Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με αυτό και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αλλά, αυτό που προέχει, είναι να ΜΗΝ τα αγοράσει και κυρίως να ΜΗΝ τα καταναλώσει κανείς. Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του ΕΟΦ», έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

Συχνό έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο στα social media να ξεπηδούν ψεύτικοι λογαριασμοί, που χρησιμοποιούν διάσημα πρόσωπα για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.