Αποκαλύψεις έκανε στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος-τιμονιέρης της εκπομπής του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αποκάλυψε τις δύσκολες σχέσεις με διευθυντή του από την ενημέρωση στο ξεκίνημά του, αλλά και τη φιλία του με τον Ναταλάκι, τη Ναταλία Γερμανού.

«Είναι θέμα συνήθειας κυρίως, η εικόνα είναι πιο ζεστή για την εκπομπή που κάνουμε εμείς. Όλο το άλλο νομίζω ότι ήταν λίγο ψυχρό πριν», είπε ο Κώστας Τσουρός για το νέο πλατό της εκπομπής.

«Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετά, από κεντρικούς παρουσιαστές δεν έχω νιώσει άσχημα. Φρόντιζα όλα να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν ήμουν στις ειδήσεις, υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Λέγαμε “έτσι είναι η δουλειά”», ανέφερε και πέταξε τη «βόμβα»: «Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει λάθος. Συνέβη πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά, μετά μου ζητήθηκε “συγγνώμη”».

Έχει μετανιώσει για κάτι επαγγελματικά;

«Ήταν ελάχιστες οι φορές. Μία η φορά που έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο, γιατί τον είχα σχολιάσει αυστηρά».

Σε εκείνον, όταν σφάλλουν, ζητάνε, γενικότερα, «συγγνώμη»:

«Δεν το περιμένω, περιμένω να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου. Κάποιοι, αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ασχολούνται μαζί μου».

Η φιλία με τη Ναταλία

Έχοντας απέναντί του τα Σαββατοκύριακα την πρώην συνεργάτιδά του, Ναταλία Γερμανού, επιμένει πως αυτή η τηλεοπτική αντιπαράθεση δεν «εισβάλλει» στις σχέσεις τους:

«Φίλοι είμαστε, εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είμαστε. Νομίζω και η Ναταλία - και το έχει πει. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά, γιατί είναι απέναντι. Θα αλλάξει η σχέση μου με τη Ναταλία επειδή είμαστε απέναντι τηλεοπτικά; Το θεωρώ κουτό. Στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ξεκάθαρα, ελπίζω ότι και στης Ναταλίας είναι - το ξέρω. Είναι 500 χρόνια στην τηλεόραση, έχει δώσει τις εξετάσεις της, δεν έχει να αποδείξει κάτι».



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 19/1/2024