Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή «I love Σου Κου» με αφορμή την αλλαγή στο πλατό της εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο Mega.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού η οποία αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πανόπουλο και στην πρώτη σεζόν της συνεργασίας τους, όταν κάνοντας τον απολογισμό της, χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο με τη φράση «άνθρακας ο θησαυρός».

Ο Κώστας Τσουρός συνεργάστηκε με την Ναταλία Γερμανού επί τρία χρόνια στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», και απάντησε για τον παραπάνω χαρακτηρισμό..

Το είπε για να τον ταρακουνήσει

«Το να λες σε έναν επαγγελματία ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, δεν είναι τόσο κομψό, αλλά από την άλλη, του το είπε για κάποιον λόγο προφανώς για να τον ταρακουνήσει. Γι΄αυτό είναι και τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήτανε», είπε αρχικά o Κώστας Τσουρός για τη Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια:

«Ρωτάς εμένα να σου πω για τη Ναταλία Γερμανού που ήμασταν τρία χρόνια συνεργάτες και η σχέση μας είναι ακόμα καλή. Προφανώς και στη δουλειά θα ήταν καλή η σχέση μας. Εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις, φυσικά και υπήρχαν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και όλες τις οικογένειες», σημείωσε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

Η Ναταλία ήταν αυστηρή και απαιτητική

«Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής για να κάνει τη δουλειά του» υπογράμμισε κλείνοντας ο Κώστας Τσουρός αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: