Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, το MasterChef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας και τίποτα δεν είναι το ίδιο!

Οι τρεις κορυφαίοι chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν θέση και η υπέροχα συναρπαστική περιπέτεια του MasterChef 2024 ξεκινά!

«Καλώς ήρθατε! Είστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας. Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα πάρει 100.000 ευρώ – 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας – ο δεύτερος θα πάρει 30.000 ευρώ μετρητά» είπαν στην έναρξη οι τρεις κριτές.


«Φέτος είναι αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στις Auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να φορέσουν όσο τίποτα άλλο τη λευκή ποδιά, θα εμφανίζονται μπροστά στους τρεις chef κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες. Όσοι και όσες καταφέρουν να τους εντυπωσιάσουν γευστικά και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους, θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα περνάνε απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024.

Οι τρεις chef της καρδιάς μας, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!.