Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά της σειράς «Έρωτας φυγάς». Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν τριμερείς συζητήσεις: μεταξύ στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου, προσώπων του Open -τη διαχείριση του ψυχαγωγικού προγράμματος έχει η Barking Well Mediaκαι της εταιρείας παραγωγής Αργοναύτες.

Η κυοφορούμενη συμφωνία (σημειώνουμε ότι μέχρι χθες το απόγευμα ακόμα δεν είχαν πέσει υπογραφές) περιλαμβάνει την άμεση μετακόμιση της σειράς από το Open στον ΑΝΤ1, πριν από την ολοκλήρωση των 110 επεισοδίων στο κανάλι της Παιανίας, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο στο Open και τα νέα επεισόδια, από τις 15/01/2024, θα προβάλλονται από τον ΑΝΤ1.

Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποκτήσει όχι μόνο τα εναπομείναντα επεισόδια (μέχρι και το 110ο) αλλά και τα επόμενα.

Παράλληλα, αποκτά το δικαίωμα των επαναλήψεων συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου κύκλου. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 παίρνει επ’ ώμου το χρέος του Open προς την εταιρεία παραγωγής.