Το Open αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς», με τους πρωταγωνιστές να αντιδρούν καθώς μένουν χωρίς δουλειά στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν,

Ωστόσο, φαίνεται πως η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται αλλά από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Πιο συγκεκριμένα ο σεναριογράφος της σειράς, Δημήτρης Αποστόλου το απόγευμα της Δευτέρας 18/12 προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχίζει να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστόλου:

«Το καλό παιδί ορφανό δεν μένει, λέει μια παροιμία του τόπου μου.
Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας-πολλών όμως) τον Έρωτα Φυγά, που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ANT1!

Αυτή τη φορά τελεσίδικα, χωρίς να’ ναι απλώς φήμες… Έτσι η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη ώστε να συνεχίσει το μπάρκο της στα αχαρτογράφητα νερά της φαντασίας του γραπτού, του ενθουσιασμού των υποκριτών της, στο μεράκι των δεκάδων «μαστόρων» πίσω από τις κάμερες, στη ρότα της ίδια της της μοίρας.

Μια καλομοίρα που δείχνει να της χαμογελάει χωρίς δόντια αυτή τη φορά. Χαρά μεγάλη και απερίγραπτη δικαίωση που καταφέραμε να γίνουμε πιονέροι νέων τηλεοπτικών ηθών, γιατί έστω και από ένα μικρό τηλεοπτικό μετερίζι αγαπηθήκαμε και συνδεθήκαμε με τόσο κόσμο, όχι γιατί κομίσαμε νέας γλαύκας στο είδος, αλλά γιατί όλοι σ ότι κάναμε από όποιο πόστο, ήμασταν τίμιοι σοβαροί ενθουσιώδεις με πλήρη άγνοια κινδύνου και με απύθμενα κουράγια και αντοχές!

Και νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται) αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι από το πρωτότυπο format.

Ένας «έρωτας» λοιπόν made in Greece που αποδεικνύει ότι δεν υπολειπόμαστε σε παραμύθι και ρεαλισμό από τα πανάκριβα προϊόντα της μη φίλης γείτονας χώρας και τεκμηριώνει ότι δεν υστερούμε σε ταλέντο στους «ζωγράφους» της εικόνας, της αναπαράστασης και της γλώσσας , και που επιβραβεύτηκε φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση…

Ένας «φυγάς» που ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να «ξεφεύγει» αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν από το δικό μας DNA!

Και ας «ζουν» αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν… Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…», έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: