Τον Απόστολο Γκλέτσο ως κοσμηματοπώλη θα δούμε να εισβάλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» - από το νέο έτος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έχει περάσει και από την πολιτική ως δήμαρχος Στυλίδας, υποδύεται τον Τζον Μακρίδη για τον οποίο η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) θα νιώσει έντονη έλξη με την πρώτη ματιά.

Τι θα δούμε

Ως γνωστόν, η Άντζελα Γκερέκου -επιχειρηματίας στο σίριαλ- έχει αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στην ερωτική της ζωή και έχει αποδεχθεί πλέον την μοναξιά της.

Φυσικά, βάζει σε προτεραιότητα τη Φιλιώ, καθώς έχει αναλάβει τη φροντίδα της ως ανάδοχη μητέρα.

Και κάπου εκεί έρχεται ο Μακρίδης, από τα πρώτα πρόσωπα που συνάντησε ο Ισίδωρος όταν πήγε στην Αμερική και ο οποίος έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για εκείνον.

Ο Ισίδωρος από την πρώτη στιγμή έχει πιστέψει πως η Αθηνά είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να υποδεχθεί τον νέο του συνεργάτη στη Μάνη και να τον ξεναγήσει στην επιχείρησή τους.

Ο Τζον λοιπόν φτάνει στην Αρεόπολη κι αντικρίζει την Αθηνά. Και θαμπώνεται τόσο από την ομορφιά της όσο και από τον δυναμικό χαρακτήρα της.

Πολύ σύντομα λοιπόν δημιουργείται ένα έντονο φλερτ που ξεκινάει από τον Τζον και είναι διάχυτο ανάμεσά τους. Το πάθος κυριεύει την οθόνη, με το νέο ζευγάρι στη Μάνη να κρατάει τα «ηνία».

Η αντίδραση των τηλεθεατών στα social media

Αξίζει να προσθέσουμε ότι από τον περασμένο μήνα, που γνωστοποιήθηκε η είσοδος του Γκλέτσου στο σίριαλ του Mega, παρατηρείται πάρτι στα social και ιδίως στο Χ: οι λάτρεις της σειράς περιμένουν πώς και πώς την άφιξή του.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα τα δούμε όλα. Από το Mega (φυσικά). 




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 14/12/2023