Προτροπές να «τελειώνουν» µε τους δηµοσιογράφους που ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δέχονται στην ηγεσία της «Αυγής», αλλά και συνολικά στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης του κόµµατος.

Ανάµεσά τους βρίσκεται ο Γιώργος Κυρίτσης, που έχει πολυετή παρουσία στην κοµµατική εφηµερίδα, αλλά είναι από τους πολέµιους του κ. Κασσελάκη.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο κ. Κυρίτσης υπήρξε για ένα διάστηµα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της διακυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ποιοι άλλοι έχουν μπει στο στόχαστρο;

Στο στόχαστρο έχουν µπει και ο Νίκος Σβέρκος, όπως και ο Σπύρος Ραπανάκης, ενώ αίσθηση προκάλεσε τις προηγούµενες ηµέρες η σκληρή επίθεση που δέχθηκε η Ευγενία Λουπάκη, µε τον γνωστό στιχουργό και ακόµα πιο γνωστό «κασσελακοφύλακα» Νίκο Μωραΐτη να κάνει την αρχή.

Η κ. Λουπάκη είναι χρόνια παραγωγός στο «Κόκκινο» και στην εσωκοµµατική αναµέτρηση στήριξε την Εφη Αχτσιόγλου, ενώ στη συνέχεια δεν µπήκε στη γραµµή ότι αυτοί που έφυγαν είναι «αποστάτες».

Αν και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθµού, Αδάµ Γιαννίκος, τη στήριξε, υπήρξε οµοβροντία εναντίον της στα social media από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν την αποµάκρυνσή της.



*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 9/12/2023