Μόλις 15 μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και εκτός από στολίδια και φωτάκια το Netflix είναι από τα απαραίτητα… «αξεσουάρ» και αυτής της περιόδου.

Αν και οι βόλτες στην πόλη είναι ιδανικές την περίοδο των εορτών, εξίσου όμορφο είναι να καθόμαστε σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να χαλαρώνουμε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Και φυσικά το Netflix είναι πάντα εκεί για να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα. Νέες παραγωγές, σειρές και ταινίες διαμορφώνουν την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη λίστα, που θα κάνουν τις γιορτές αυτές ξεχωριστές.

Επιλέξαμε 5 ταινίες και σειρές του Netflix που θα σας συντροφεύσουν τέλεια αυτά τα Χριστούγεννα

Love at First Sight

Αφού χάνει την πτήση της από τη Νέα Υόρκη προς το Λονδίνο, η Χάντλεϊ γνωρίζει τυχαία τον Όλιβερ στο αεροδρόμιο. Η έλξη μεταξύ τους είναι στιγμιαία και όλα θα γίνουν μαγικά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Netflix αλλά είναι πάντα ιδανική για τις γιορτές.

Πρωταγωνιστούν: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney κ.ά.

The Claus Family 3

Έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν λίγο καιρό και αγαπήθηκε ξανά και ξανά. Το τρίτο μέρος της σειράς που συνδέθηκε πολύ με τα Χριστούγεννα βγήκε τρία χρόνια μετά την πρώτη σεζόν και αφορά όλη την οικογένεια. Ένα δράμα φαντασίας από τον σκηνοθέτη Ruben Vandenborre, γεμάτη περιπέτεια και συναρπαστικά συμβάντα που κανείς δεν περιμένει.

Πρωταγωνιστούν: Jan Decleir, Amber Metdepenningen, Mo Bakker κ.ά.

Best. Christmas. Ever!

Δύο οικογένειες έρχονται πιο κοντά τα Χριστούγεννα και συνειδητοποιούν ότι οι ζωές τους έχουν πολλά μυστικά. Με αρκετές δόσεις χιούμορ και θαλπωρής, όπως άλλωστε αρμόζει σε αυτήν την εποχή του χρόνου η ταινία κρύβουν γέλια, έρωτες, οικογενειακά δράματα και σκληρές αλήθειες.

Πρωταγωνιστούν: Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs.

Family Switch

Τα μέλη μιας οικογένειας αλλάζουν μεταξύ τους σώματα κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας πλανητικής ευθυγράμμισης και ξεκινούν ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι για να επιστρέψουν στην κανονικότητα το οποίο θα τους φέρει πιο κοντά από αυτό που μπορούσαν να φανταστούν. Τα Χριστούγεννα δεν είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα, καθώς διαδραματίζεται στις γιορτές και το κλίμα είναι απόλυτα γιορτινό.

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Garner, Emma Myers, Rita Moreno, Brady Noon κ.ά.

Virgin River 5

Μετά από μια πολύ έντονη πέμπτη σεζόν στο Netflix στη σειρά, που έκανε το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο, τα πράγματα γίνονται εορταστικά. Με δύο χριστουγεννιάτικα επεισόδια η ιστορία που έχει πια φανατικούς θαυμαστές επιστρέφει και κρύβει ανατροπές.

Πρωταγωνιστούν: Alexandra Breckenridge, Annette O’Toole, Martin Henderson

Christmas As Usual

Πώς είναι να περνάς τα Χριστούγεννα οικογενειακά; Με τους γνωστούς οικείους σου που ρωτάνε τα πάντα και συζητούν τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνια; Η ταινία ωδή στην οικογένεια και την ρουτίνα αποτελεί μια ρομαντική κωμωδία που θέτει στο επίκεντρο την αγάπη και φυσικά την θαλπωρή των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνιστούν: Ida Ursin-Holm, Kanan Gill, Mads Sjøgård Pettersen κ.ά. Πρεμιέρα: 06/12.