Λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα μια «εξαιρετικά ντροπιαστική» νέα ταινία για την καταστροφική συνέντευξή του στο Netflix, ο πρίγκιπας Άντριου ήταν ευδιάθετος καβάλα στο άλογό του, κάνοντας βόλτα στο Ουίνσδορ.

Πρίγκιπας Άντριου: Η συνέντευξή του για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν

Ο 64χρονος δούκας του Γιορκ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους, καθώς η ταινία Scoop ξαναδιηγείται το παρασκήνιο από τη συνέντευξη που έδωσε τον Νοέμβριο του 2019 στην Έμιλι Μέιτλις (Emily Maitlis) για την εκπομπή Newsnight του BBC και μίλησε για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein), καθώς και για τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρι (Virginia Giuffre) προς το πρόσωπό του.

Τη Μέιτλις υποδύεται η Τζίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson), ενώ τον δούκα του Γιορκ ο πρωταγωνιστής του «The Diplomat» Ρούφους Σιούελ (Rufus Sewell).

SCOOP Trailer (2024) Gillian Anderson, Drama Movie
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με BAFTA Φίλιπ Μαρτίν (Philip Martin), σε σενάριο των Πίτερ Μόφατ (Peter Moffatt) και Τζεφ Μπουσετίλ (Geoff Bussetil).

Επίσης η Κίλεϊ Χόους (Keeley Hawes) υποδύεται την πρώην προσωπική γραμματέα του πρίγκιπα, Amanda Thirsk, και η Μπίλι Πάιπερ (Billie Piper) τη Σαμ ΜακΚάλιστερ, την παραγωγό του «Newsnight», που εξασφάλισε την πολύκροτη συνέντευξη και που έγραψε το ομότιτλο βιβλίο στo οποίo βασίζεται η ταινία.

SCOOP Trailer (2024) Gillian Anderson, Drama Movie