Το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στην κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος και η παρουσιάστρια του MEGA μίλησαν και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την προβολή του βίντεο με όλες τις δηλώσεις, ο Παύλος Σταματόπουλος είπε:

“Δεν καταλαβαίνω κυρίως αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας, ότι όλο αυτό είναι ρεβανσισμός απέναντι στα σχόλια της Μαίρης όλο αυτό το διάστημα σε απόψεις που έχει. Δηλαδή, ότι όλος αυτός ο κόσμος, δεν μιλάω για τη Ζήνα, τώρα ξαφνικά επιτίθεται στη Μαίρη γιατί μέχρι τώρα η Μαίρη εξέφραζε τις απόψεις της;”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε:

“Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέτει ερώτημα πάνω σε αυτό, λέει… ας πρόσεχε, ας προσέχουμε! Εντάξει τώρα, αυτό είναι… Εντάξει παιδιά, αν είναι δυνατόν”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στη συνέχεια:

“Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω, εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο, σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι. Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;”.

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε:

“Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Ήταν όντως μια άλλη εποχή”.



Δείτε το βίντεο: