Είπε «αντίο» στην Παιανία, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε αποσαφηνιστεί 100% το «σκηνικό», οι λόγοι της αποχώρησης της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open και η μετακίνησή της στον ΑΝΤ1.

Όμως χθες, καλεσμένη στην «Ελένη», στο Mega, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια -που δρομολογεί εμφανίσεις στο πλευρό της Μαρινέλλας στο «Nox»- μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Ελένη Μενεγάκη πώς πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει το Open και να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου.

«Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση, γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος, Ελένη, μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ και μια κατάσταση είναι ωραία, αντιλαμβάνεσαι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι μια νέα αρχή», είπε και εξήγησε: «Πας σε μια άλλη ζώνη. Δεν είναι ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν θα μασήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά! Από την αρχή; Από την αρχή! Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε. Όλα γύρω μας γυρίζουν και επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω».

Το κλίμα είχε στραβώσει για την Μπέττυ, όπως καταλάβατε.

Αποκάλυψε άλλωστε και ότι:

"Το “φλερτ” με το κανάλι ήταν από την προηγούμενη χρονιά. Μου είχε πει και ο Γιώργος Λιάγκας να πάω στην εκπομπή του. Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος, καλώς που δεν πήγα γιατί δεν θα ταίριαζα εκεί. Ήταν και οι άνθρωποι που συζήτησα και τα πράγματα που μου πρότειναν από το Μαρούσι που με έκαναν να νιώσω σιγουριά και να πω “ναι, παιδιά, πάμε. Πάμε να φτιάξουμε μια νέα ζώνη”. Από την αρχή ξανά θα “οργώσουμε”, θα “σπείρουμε”, θα “θερίσουμε”, ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Δύσκολο, αλλά δεν το βάζω κάτω», κατέληξε η (fighter) Μπέττυ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 24/11/2023