Την πιο σκληρή κόντρα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν παρακολούθησε χθες σοκαρισμένο το κοινό της πρωινής τηλεόρασης.

Λεκτική επίθεση, που παραπέμπει στα «πέτρινα χρόνια» της σκληρής μεσημεριανής τηλεόρασης δύο δεκαετίες πίσω.

"Πρόμο τούς κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα"

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, επιτέθηκε κατά μέτωπο στη Φαίη Σκορδά. Απευθυνόμενη στον Μικρούτσικο, του είπε:

«Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη. Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τούς κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια… Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός, κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

"Καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι"

Μετά τις διαφημίσεις πρόσθεσε:

«Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα, μωρέ, που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τούς ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

"Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά"

Οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν και πάλι:

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου» είπε η Καινούργιου.

«Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως, ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι».

Ξεκάθαρα σε πιο χαμηλούς τόνους, αλλά με ειρωνεία, απάντησε η Φαίη Σκορδά από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

«Μου στέλνουν τώρα μηνύματα σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες μου. Θέλω να τους στείλω ένα μεγάλο φιλί».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ON TIME" στις 9/11/2023